Nieuw binnen: toilettassen, rugzakken en meer!

Leren zakentas Melvin & Hamilton

Wij delen graag onze passie voor leer, daarom maken we naast originele schoenen ook lederen producten zoals sleutelhangers, armbanden, schoenlepels en riemen. Nu vind je exclusief in onze webshop ook leren toilettassen, rugzakken en damesriemen!

01 Spiksplinternieuwe rugzakken

Onze Kyoto rugzak is de perfecte casual tas! je herkent hem aan het asymmetrische design en het subtiele Melvin & Hamilton logo.

Op zoek naar een elegante rugzak voor je volgende zakenreis? Maak kennis met Sydney! Stijlvolle rugzak van hoogwaardig kalfsleer met mooie kleuroverloop die de aandacht trekt!

Dehli - een casual chique rugzak, ideaal voor dagelijks gebruik. De rugzak is gemaakt van echt leer dat perfect past bij het stoffen camouflagepatroon.

Leren rugzak Kyoto Melvin & Hamilton
leren rugzak Sydney Melvin & Hamilton
Leren rugzak Dehli Melvin & Hamilton

Als je een elegante zakentas nodig hebt die bij je schoenen past, dan hebben wij wat je nodig hebt! We introduceren een grote Toronto aktetas! Hij is groot genoeg om alle benodigde dossiers, in op de bergen samen met je laptop!

Leren zakentas Toronto Melvin & Hamilton

02 Toilettas

Maak kennis met Havana - onze stijlvolle toilettas die alle must-have items tijdens je weekendje weg of zakenreizen zal meenemen. Uitgerust met een ritssluiting en twee kleine vakjes aan de binnenkant voor een optimaal gebruiksgemak. Het is tijd om door te gaan naar gate nummer.... oops, we bedoelen naar de winkelwagen!

Palermo is zeer ruim en praktisch. Twee aparte compartimenten helpen je bij het organiseren van je toiletartikelen.

leren toilettas Havana Melvin & Hamilton
Leer & synthetische toilettas Palermo Melvin & Hamilton

03 Nieuwe armbanden

Archie, Ines en Stark zijn nieuw in de familie!

Leren armbanden Melvin & Hamilton

04 Leren riemen en nu ook voor dames

Linda staat nu naast Larry en Larry is terug in een variëteit aan nieuwe kleuren! Ontdek snel de nieuwste leren riemen voor mannen en vrouwen.

leren riemen voor vrouwen Linda 2 - Melvin & Hamilton
leren riemen voor mannen Larry 1 - Melvin & Hamilton

05 Sokken

Gemaakt van luxueus zacht biologisch katoen, onze sokken zorgen de hele dag door voor een perfecte grip! Combineer onze Lorie, Charlie of Jamie met uw Melvin & Hamilton schoenen voor een perfecte pasvorm.

Sokken Charlie 1 Melvin & Hamilton
Sokken Charlie 2 Melvin & Hamilton

#youaremnh