Herfst-Winter Collectie 2021

Herfst-winter collectie 2021 Melvin & Hamilton

Zoals elk jaar brengt een seizoensverandering de laatste trends, het geeft ons een reden om onze garderobe te veranderen en nieuwe schoenen te kiezen die beter bij het weer passen. Deze herfst-winter zien we hoe de pandemie onze stijl en onze chique kantoorlooks heeft veranderd, we zijn allemaal toe aan wat kleur om onze look en ons humeur op te fleuren. Dit seizoen willen we alle nieuwste modetrends, kleuren en stijlen laten zien, maar natuurlijk vind je ook onze all-time klassiekers in onze nieuwe collectie. De tijd is aangebroken om te investeren in je perfecte nieuwe schoenen voor deze herfst-winter dus lees alles over de laatste trends en onze nieuwe collectie!

01 Platform schoenen: een hoge staande trend

Dames enkellaarzen Leonie 5 Heren enkellaarzen Trevor 5 Melvin & Hamilton

Laten we eens beter kijken naar alle verschillende trends en laten we beginnen met onze platform schoenen! Sinds een tijdje zijn deze schoenen met een hoge plateauzool helemaal terug in het beeld van de modewereld! Denk eens terug aan de trend van de Ugly sneakers of dad shoes. Ze zijn al een paar seizoenen bezig met een grote comeback en hebben onze streetwear stijlen volledig geïntegreerd. Weet je nog de laatste keer dat grove schoenen trending waren? Het was in de jaren '90 toen de Spice Girls op podia liepen met hun hoge plateau zolen en platform schoenen. Zoals we allemaal weten komen veel trends terug en op dit moment ondervinden we veel inspiratie uit de jaren '90. Deze grove schoenen kunnen gebruikt worden om je lengte een paar centimeter te vergroten zonder dat het te veel opvalt, maar ze kunnen ook gebruikt worden als een echt fashion statement. Ze kunnen gedragen worden bij je all-time casual look, met jeans, een simpel t-shirt en een bomberjack. Ze kunnen zelfs worden gestyled met jurken en rokken tijdens de warmere dagen en met andere huidige trending stukken zoals de flared jeans. De plateauzolen zijn zeker hip dit seizoen en daarom zijn ze aangepast aan meerdere schoenstijlen: sneakers natuurlijk maar ook laarzen, enkellaarsjes, derbies en loafers!

02 Klassiekers voor je alledaagse chique look!

Dames loafers Scarlett 22 Melvin & Hamilton

Laten we even afstand nemen van trends, want soms zijn we gewoon toe aan een paar ultieme klassieke schoenen! In elke nieuwe collectie vind je natuurlijk klassieke schoenen, of je nu op zoek bent naar eenvoudige zwarte enkellaarsjes, bruine derbies of een klassiek gekleurde loafer, oxford of sneaker, je zal altijd de perfecte schoen kunnen vinden in onze huidige collectie. Wist je dat als een klassiek model een comeback maakt, wij er vaak iets aan veranderen? De schoen kan een comeback maken met een breder kleurengamma, een ander type zool of een nieuw soort leer: we proberen onze klassiekers voortdurend te verbeteren. Maar je kunt er gerust op zijn dat het enige wat we nooit veranderen de pasvorm is. Als je eenmaal een schoen in de webshop hebt gekocht en hij past perfect, dan kun je elke schoen met dezelfde naam kopen: de schoenen hebben dezelfde pasvorm! In de herfst-/wintercollectie van dit jaar zullen we weer nieuwe schoenen aan de collectie toevoegen, gloednieuwe ontwerpen om aan je garderobe toe te voegen en om te stylen met je favoriete klassieke looks. Trouwens, stijl jij je all-time klassiekers ook wel eens met een meer casual look? Deze looks zijn momenteel helemaal in en als je ultra chique loafers met ripped jeans draagt… word je een echte stijlkameleon!

03 Klassiekers met een knipoog

Heren derbies Jeff 14 Melvin & Hamilton

Wie houdt er niet van een klassieke schoen met een twist - een schoen die je doordeweeks bij je pak kunt dragen, maar ook bij je jeans voor in het weekend! Kleurrijke schoenen die laten zien wie je bent en die je een zelfverzekerd gevoel geven over jezelf en je stijl. We zouden allemaal een paar klassieke schoenen met een twist moeten hebben, omdat we daarmee onze look kunnen opleuken. De schoenen hebben een hele klassieke basis maar toch een extra detail, die het verschil maakt. Of je nu kiest voor een felgekleurde Oxford, derbies met gevlochten leer, loafers met een dierenprint of monks met een dikke zool, de keuze is aan jou! Deze schoenen worden steeds meer gezien nu bedrijven hun werknemers toestaan zich minder strikt te kleden en hun "Casual Friday" organiseren. Inderdaad, ze zijn een geweldige manier om je bruisend karakter te laten zien, of aan de andere kant, je rock stijl gewoon door het veranderen van een deel van je look!

04 De kleuren van het seizoen

Dames enkellaarzen Selina 48 Melvin & Hamilton

Laten we niet langer de hele herfst en winter zwart en grijs dragen, maar onze looks tijdens de koude maanden opleuken met wat groen, blauw en nude tinten! Deze trendy kleuren zullen we veel zien, vooral groene schoenen voor haar en blauwe schoenen voor hem. Ze zullen je helpen om je voeten vrolijk en kleurrijk te houden tijdens de komende maanden! Natuurlijk is het aan jou of je dit seizoen kiest voor een rijke en flitsende of juist een donkerdere tint voor je looks. Nude tinten zijn ook trending dit seizoen en zijn makkelijk te mixen met andere kleurentrends om die volledige on-trend look te creëren. Deze kleuren kunnen zowel een klassieke donkergekleurde look creëren als je winterlook een welverdiende scheut kleur geven, dus aarzel niet om je favoriete tint te kiezen om een volledig comfortabele en toch frisse herfst-winterlook te creëren die je het hele seizoen door zal volgen.

05 Workleisure voor een retour naar kantoor

Heren sneakers Harvey 9 Melvin & Hamilton
Dames sneakers Amber 2 Melvin & Hamilton

Workleisure, de kunst van comfortabel gekleed zijn in een professionele setting! Een vrijwel nieuwe trend die sinds de pandemie niet meer weg te denken is. Deze trend stelt ons in staat om comfy te zijn op kantoor: het betekent een professionele look hebben maar toch comfortabel zijn alsof je sportkleding draagt. De stijlen zijn onbevreesd geworden tijdens het vanuit huis werken en we hebben nog steeds behoefte aan het comfort dat we hadden tijdens onze zoom vergaderingen! Dit betekent dat onze looks steeds meer casual worden, het strikte pak en stropdas-looks zijn nu zo goed als verdwenen en we vinden nog steeds een perfecte organisatie tussen werken vanuit huis en op kantoor, dus alles wat we nodig hebben is een paar nieuwe schoenen om deze nieuwe stijl te rocken! De work leisure trend is vooral aanwezig in sneakers! In onze nieuwe collectie zal je zeker de perfecte schoen vinden die bij je stijl past en toch trendy is tijdens de komende herfst en winter! Dus waar wacht je nog op? Wees er snel bij om je nieuwe sneaker van het seizoen te vinden terwijl je de laatste mode volgt!

06 Het laarzen seizoen is er eindelijk!

Heren enkellaarzen Dexter 2R Melvin & Hamilton

Een nieuw seizoen betekent... nieuwe laarzen! Wanneer het seizoen verandert, de dagen korter en ook kouder worden, kunnen we niet wachten om laarzen uit onze nieuwe collectie te dragen! Je kunt ze stylen op elke manier die je maar wilt, je kunt gaan voor een effen chique look of een edgy detail te geven aan je outfit, het is aan jou! In onze nieuwe collectie vind je alle laatste modetrends en stijlen om jouw herfst/winter garderobe te upgraden. Je kunt kiezen voor Chelsea Boots met elastieken, Jodphur laarzen met een rits of stijlvolle veterlaarsjes, waarom zou je dit seizoen niet eens wat anders aantrekken en een model kiezen dat u nog nooit eerder heeft gedragen? Laarzen kunnen ook de perfecte nieuwe schoenen voor mannen zijn, ze kunnen laarzen kiezen om een rock stijl aan hun look te geven, sommige laarzen zijn perfect om te mixen met jeans en sommige of goed voor een kantoor look, het is tijd om ervoor te zorgen dat je herfst garderobe klaar is zodat je het hele seizoen in stijl kunt zijn!

Dus, wat word jouw favoriet dit seizoen? Kies hem nu in onze nieuwe collectie en zoals altijd, aarzel niet om je look met ons te delen via social media: tag ons @melvinandhamilton!

 

#youaremnh