NOG MEER KORTINGEN op vele modellen! Nu tot -60% besparen!
NOG MEER KORTINGEN op vele modellen! Nu tot -60% besparen!

  Onze tips voor het onderhoud van leren schoenen

  Leer is vergelijkbaar met je huid. Als je er geen zorg voor draagt, kan het uitdrogen en barsten. Wij raden je aan om jouw schoenen minstens één keer per maand te onderhouden. Onze tips hieronder zullen je helpen om de levensduur van jouw schoenen te verlengen en vooral om ze net zo mooi te houden als op de eerste dag.
  Onderhoud van leren schoenen

  Handleiding voor het onderhoud van schoenen uit glad leer

  Stap 1Plaats onze cederhouten schoenspanners in je schoenen, dit zal helpen om hun vorm te behouden en het kreuken te verminderen. Verwijder de veters om beter te kunnen schoonmaken in elke hoek.

  Stap 2Maak je schoenen schoon met een polijstborstel: hiermee zal je ineens het stof en vuil verwijderen.

  Stap 3Gebruik een zeem (of een zacht doekje) en wat voedende crème om uw schoenen schoon te maken. Deze stap verwijdert sporen van een oude schoenpoets laag, zoals een make-up remover.

  Stap 4Breng nu de schoenpoets aan om het leer te voeden. Gebruik eerst een rechthoekige borstel om een beetje schoenpoets in de hoeken en randen van je schoenen aan te brengen, en vermijd hierbij de zool.

  Breng vervolgens met de ronde borstel een laagje schoenpoets op de rest van de schoen aan, dat dun genoeg is om het leer niet te verstikken en het te laten ademen.

  Stap 5Verwijder overtollig schoenpoets met de polijsthandschoen. Deze handeling verwijdert de schoenpoets van de kleinste  details van de schoen, zoals bijvoorbeeld perforaties. Om uw schoenen te laten glanzen, wrijft u tenslotte over het hele oppervlak met de polijsthandschoen.

  Onderhoudskoffer voor schoenen Alessia Melvin & Hamilton

  Onderhoud van schoenen uit fluweel of suède

  Gebruik de rubberen verzorgingsborstel voor fluweel en suède leer. Het rubberen gedeelte is geschikt voor het onderhoud van de delicate leersoorten. Wrijf in alle richtingen om al het vuil tussen de haren te verwijderen. Houd voorzichtig vast aan de plooien en randen van de schoen.

  Cederhout schoenspanners
  Cederhout schoenspanners
  Voedende crème
  Voedende crème
  Schoenpoets Blue Inc
  Schoenpoets Blue Inc
  Rechthoekige borstel Ross 4
  Rechthoekige borstel Ross 4
  Polijstborstel Ross 1
  Polijstborstel Ross 1
  Ronde borstel Ross 2
  Ronde borstel Ross 2
  Rubberen verzorgingsborstel Ross 3
  Rubberen verzorgingsborstel Ross 3
  Polijsthandschoen Gil 1
  Polijsthandschoen Gil 1
  Premium Cream Taupe Gabardine

  Verzorgingsproducten van Melvin & Hamilton- een zinvolle investering voor de verlenging van de levensduur van jouw schoenen. Mocht je nog vragen hebben over de verzorging van onze lederen schoenen? Dan staat de klantenservice je graag te woord. Wij wensen je veel plezier met je schoenen!

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Terug naar boven
    Laden..