Het belang van schoenspanners: Onmisbaar als je om je schoenen geeft

Het belang van schoenspanners: Onmisbaar als je om je schoenen geeft

Heb jij een paar schoenen waar je echt op gesteld bent? Dan zou je voor die schoenen, schoenspanners kunnen gebruiken, als je die nog niet hebt! Vandaag vertellen we je meer over hoe je de juiste schoenverzorging gebruikt en hoe je jouw schoenen zo lang mogelijk mooi kan houden!

Alleen het beste voor jouw favoriete schoenen: cederhouten schoenspanners!

01 Waarom schoenspanners gebruiken?

Zeg die lelijke vouwen en rimpels in je lederen schoenen maar alvast gedag. Schoenspanners zijn een belangrijk onderdeel van de schoenverzorging. Als een echte schoenliefhebber moet je daar aandacht voor hebben: investeer dus in de juiste producten waardoor jouw schoenen het langste meegaan.

Maar hoe kan zo’n stukje hout nou zo’n grote impact hebben op de conditie van je schoenen? Dit is wat een schoenspanner doet: aan de ene kant rekt de schoenspanner de kleine rimpels uit die ontstaan als je de schoenen draagt. Daarom is het van groot belang dat je de schoenspanners in de schoenen doet als je de schoenen niet draagt, zo herstel je kleine schade, ook door weer en windsomstandigheden, die je veroorzaakt door het dragen van de schoen.

Ons advies: koop de schoenspanners altijd een maat kleiner dan je gewoonlijke schoenmaat. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat de houten spanners in de schoenen passen en dat de spanning op de schoen niet te hoog is.

Schoenspanners zijn ook erg effectief om het overtollige vocht uit de leren schoenen te krijgen. Onze Melvin & Hamilton schoenspanners zijn gemaakt van cederhout. Cederhout absorbeert de vloeistoffen en zorgt voor de afvoer van dit vocht. Perfect voor een schoen die je nog jaren mooi wil houden!

Investeer nu in de originele Melvin & Hamilton schoenspanners. Koop een set, of misschien wel meer! In onze webshop krijg je voordeel op de schoenspanners vanaf aankoop van twee sets! Shop ze nu en bespaar!


02 Meer over schoenverzorging en vele tips

Om jouw schoenverzorgingsset compleet te maken, raden we je aan ook onze verzorgende schoencrèmes aan te schaffen. Deze crèmes zijn speciaal samengesteld voor Melvin & Hamilton schoenen. Ontdek nu de vele verschillende kleuren!

Blader door onze schoenverzorging >

Tips voor de verzorging van jouw schoenen >

Het belang van schoenspanners: Onmisbaar als je om je schoenen geeft

Heb je nog meer vragen? Onze klantenservice beantwoordt graag al jouw vragen en geeft je advies waar nodig. We wensen je veel plezier met jouw Melvin & Hamilton-schoenen en de producten voor de verzorging van jouw lievelingsmodellen!

#youaremnh