Second Walk : geef een nieuw leven aan je schoenen in een paar klikken !

Second Walk, tweedehands platform voor Melvin & Hamilton schoenen

Bij Melvin & Hamilton worden we gedreven door het verlangen om tijdloze en verantwoorde collecties te creëren. Al meer dan dertig jaar gebruiken we ons vakmanschap om ethische mode te creëren. Terwijl we elk seizoen trends heroverwegen, staan respect voor het milieu en de duurzaamheid van onze producten bij ons centraal.

Daarom willen wij je leren schoenen een tweede leven geven. Degenen die in je koffers hebben rondgesjouwd, die op de weg zijn geweest, die op de stoep hebben gestaan en die misschien wat gekke feestjes hebben meegemaakt. Schoenen kopen of doorverkopen die al geleefd hebben? Het wordt steeds gebruikelijker om reeds gedragen schoenen te kopen of te verkopen, om ze stijlvol en tegen een redelijke prijs te kunnen dragen.

Daarom hebben we samen met Nopli gezocht naar een verantwoord alternatief om met de mode mee te gaan. We zijn blij dat we je de Second Walk service kunnen aanbieden, een tweedehands platform voor het kopen en doorverkopen van je Melvin & Hamilton schoenen, een initiatief om het leven en de avonturen van uw favoriete schoenen te verlengen.

Second Walk, tweedehands platform voor Melvin & Hamilton schoenen

Het recyclen van schoenen is een uitdaging, die moeilijker is dan het recyclen van kleding. De zorg voor onze kostbare schoenen is daarom essentieel! Leer vereist zorg en onderhoud om te zorgen voor een mooi uiterlijk dat na verloop van tijd een patina ontwikkelt. Leren schoenen die met oog voor detail worden verzorgd en onderhouden, kunnen jarenlang meegaan, worden doorgegeven en kostbare metgezellen blijven. In plaats van ze in een stoffige kast te laten sluimeren, geef je de schoenen een nieuw leven met ons tweedehands platform.

Hoe werkt de Second Walk service? Aan de koopzijde ontdekt je de door de gemeenschap aangeboden paren tweedehands schoenen rechtstreeks op de website. Aan de verkoopkant heb je de controle over de transactie: je kan de prijs bepalen of dit door onze partner Nopli laten doen, en de verzendkosten worden door de koper gedragen. Als je ervoor kiest om het geld te ontvangen, ontvang je 85% van de verkoop, de commissie van Nopli is 15%. Als je ervoor kiest om in plaats daarvan een waardebon te ontvangen, ontvang je een waardebon voor 120% van het bedrag, geldig voor een jaar op de hele site.

Wat betekenen de verschillende toestanden van de verkochte producten? Is de prijs van de producten onderhandelbaar? Kan ik mijn bestelling annuleren? Je vindt alle antwoorden op je vragen in de FAQ-sectie van de website!

#youaremnh