Leren tassen

Leren tassen Melvin & Hamilton

Of het nu gaat om een statement handtas, een casual rugzak of een reistas, ons assortiment leren tassen die met liefde handgemaakt zijn, zal je zeker verrassen! Kies voor tijdloos design en vakmanschap van hoge kwaliteit die je op je reis zal vergezellen.

01 Extra trendy handtas

Leren handtas Vancouver Melvin & Hamilton

De bestseller schoudertas Vancouver heeft alles om jouw favoriete tas te worden! De hoge kwaliteit, het iconische design en de aandacht voor detail maken het de perfecte damestas voor elke gelegenheid, van een belangrijke zakenbijeenkomst, een avondje uit met vriendinnen tot gewoon om mee de dagelijkse boodschappen te doen. Dankzij de afneembare schouderriem kun je de tas op verschillende manieren dragen. Slechts in beperkte oplage verkrijgbaar, dus zorg ervoor dat je de jouwe krijgt!

Ontdek meer

02 Tote bag met handgevlochten leer

Handgevlochten tote bag Kimberly Melvin & Hamilton

Om je look af te maken shop je een van onze tote bags, gemaakt van handgevlochten leer in de mooiste tinten van licht tot fel. Onze shopper tas Kimberly is zo veelzijdig dat hij al je benodigdheden kan dragen en ook je look perfect kan verfraaien, of je de tas nu gebruikt voor je wekelijkse boodschappen of voor een weekendwandeling. Kies tussen Kimberly 1 met één robuust handvat en Kimberly 2 die is uitgerust met een extra afneembare schouderriem, voor extra flexibiliteit. En als je op zoek bent naar een kleinere versie om als crossbodytas te dragen of gewoon als clutch, maak dan een keuze uit onze handgeweven tassen Kimberly 5.

03 Doorgestikte crossbody bag

Doorgestikte crossbody bag Pippa Melvin & Hamilton

Een doorgestikte tas is de must-have van elke garderobe, of het nu een schoudertas of een kleine clutch is, het tijdloze ontwerp past bij elke dagelijkse dagelijkse look. Met deze crossbody bag Pippa met verstelbare schouderriem val je zeker op. Brede geweven riemen geven deze leren handtas een moderne en veelzijdige flair.

Alle dames handtassen

04 Leren aktetassen

Leren aktetas Melvin & Hamilton

Vind de perfecte laptoptas in ons assortiment van hoogwaardig leren aktetassen. Als je op de fiets of scooter reist, zullen de verstelbare en afneembare crossbodybanden goed van pas komen. Onderscheid jezelf met deze tijdloze aktetas die perfect past bij je zakelijke pak of smart casual look.

Alle aktetassen

05 Rugzakken

Leren rugzakken Melvin & Hamilton

Als je je graag onderscheidt van de massa, moet je zeker een kijkje nemen in ons assortiment van leren rugzakken! Onze rugzakken zijn veelzijdig en stijlvol en passen bij een pak waardoor je alle benodigdheden voor je werk kunt meenemen maar hij past ook zeker bij een casual look voor weekenduitstapjes.

Alle rugzakken

06 Reistassen

Reistassen Melvin & Hamilton

Maak reizen weer geweldig! Duffy is een essentieel bagagestuk voor wie op zoek is naar een stijlvolle weekend- of reistas. Deze robuuste tas combineert elegantie met praktisch. Ontdek onze selectie van plunjezakken, klaar om met jou op avontuur te gaan!

07 Toilettassen

leren toilettas Havana Melvin & Hamilton

Houd al je toiletartikelen georganiseerd in stijl met onze toilettassen! Toilettassen zijn een geweldige manier om al je benodigdheden op te bergen, perfect voor op reis of gewoon om je badkamer netjes te houden!

Alle toilettassen

#youaremnh