Back to work in Britse retro stijl| Melvin & Hamilton Trends

Back to work in Britse retro stijl| Melvin & Hamilton Trends

Back to work met inspiratie uit de britse retro stijl

Back to work.... het is geen gemakkelijke opgave! Zich opnieuw begeven tussen collega's, familie en vrienden, je alledaagse activiteiten terug opnemen - maar ook het updaten van je schoenkast om een goede start te maken. Elk jaar willen we opnieuw die klassieke schoenen om in stijl te kunnen stralen.... Melvin & Hamilton stelt dit seizoen voor om je schoenen een beetje op te fleuren met een retro Britse touch: een vintage stijl, met een pop touch! 


Gek op de Britse retro stijl

Wij houden ervan om een perfect ontworpen schoen te combineren met klassieke vormen, een vleugje durf, opvallende patronen en kleuren, en innovatieve details; deze Britse stijl, die als de beste de mode trends weet te doorgronden, is het DNA van Melvin & Hamilton!

Ruitjes, luipaard, studs: Pop & Punk!

Het is begonnen met een simpele chelsea laars, of een derbie met een verfijnde vorm... en wanneer we dan een Britse touch toevoegen, verandert alles. De retro Britse trend is niet alleen een vintage stijl, maar het is vooral een mix van materialen en patronen: ruitjes, luipaardmotieven, gouden studs of lakleer. Alles wat je nodig hebt om je back to work look een leuke touch te geven.Schoenen met geometrische versieringen

Het detail dat het verschil maakt, is wat al zijn originaliteit geeft aan deze collectie nette schoenen voor mannen, geïnspireerd door de mode in Engeland. Tweekleurig bruin en zwart leer - een must! -met patronen of met een kleurrijk detail, aan jou om te kiezen!


De volledige toekomstig herencollectie

Zware chocolade, caramel leer

We zouden ze willen opeten: onze favoriete kleuren voor om weer aan het werk te gaan, van lichtbruin tot donker bruin tot diepzwart. Melvin & Hamilton leer, altijd plantaardig gelooid . Glad leer voor een brave kant, met decoratieve stiksels voor een beetje meer pit, en tot exotische leer-achtige patronen om volledig te passen bij de retro-trend!.

Vintage & Klassiek

Een Britse geest, maar een brave touch, dat zijn onze favoriete klassieke schoenmodellen uit de komende herfst-winter collectie. Heb ze als eerste in je schoenkast staan!

Damescollectie

Herencollectie

Een voorsmaakje van onze nieuwe collectie

Ontdek de eerste modellen van de herfst-winter 2019-2020 collectie in exclusiviteit: derbyies, oxfords, enkellaarzen en andere veterschoenen onthullen de eerste trends van het nieuwe seizoen!


ONTDEK DE NIEUWE COLLECTIE

Maak kennis met de grote klassiekers van Melvin & Hamilton

Een selectie van typische Melvin & Hamilton modellen wacht op jou het hele jaar door in onze webshop! Nieuwkomers & klassiekers wachten op je: derbies, oxfords, enkellaarzen, loafers, en vele andere stijlen.... DE KLASSIEKE DAMESCOLLECTIE

DE KLASSIEKE MANNENCOLLECTIE


Bekijk alle klassiekers

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

#youaremnh