Goud, zilver, bronzen & co - deze seizoen mag je volop shinen met metallic schoenen!

Gouden en zilveren schoenen Melvin & Hamilton

Het is tijd om te shinen met onze metallic schoenen! Laat je inspireren van onze nieuwe schoenen en hoe ze hun het best kan dragen. Niet alleen voor een avondje uit, maar ook overdag kan je deze schoenen prima dragen. Welk shiny schoenen maken jouw look compleet deze zomer?

01 Romantische zomer

Denk aan de elegante look van de vrouwen in het Zuiden Frankrijks: jurken met bloemenprints, High-waist-jeans of blouses met ruches worden gecombineerd met sandalen of muiltjes in goud en zilver. Ook bronzen schoenen passen er perfect bij. Ben je gek op kleuren? Ballerina's in metallic tinten zijn hier de perfecte match! 

02 Queen of the Office

Dames oxford schoenen Amelie 70 Melvin & Hamilton

Draag je metallic schoenen voor een dag op kantoor of je volgende meeting en voel je nog sterker! Een klein beetje glans in je outfit laat je volop shinen. Met onze veterschoenen en loafers met verschillende metallische details straal je als een koningin! 

03 Let's Disco!

Dames muiltjes Alice 1 Melvin & Hamilton

Wij volgen de voetsspoor van ABBA! Met deze gouden of zilveren sandalen of enkellaarzen kan je namelijk bijzonders goed de hele nacht doordansen! Dus: ga je discobol ophangen, trek je schoenen aan en voel de bijzondere sfeer van deze tijd! 

04 Sporty Spice

Dames sneakers Nadine 5 Melvin & Hamilton

Voor alle liefhebber's van Street Styles zijn onze populaire sneaker's en ballerina's een perfecte match. Lekker comfortabel en toch een shiny highlight voor je outfit. Met deze gouden of zilveren schoenen krijgen je zomer dagen nog extra glans! 

Ready to shine? Bekijk hier onze selectie van metallic schoenen !

#youaremnh