Zilveren en gouden schoenen, perfect voor het nieuwe seizoen

Dames muiltjes Brooke 7 Melvin & Hamilton

Herfst 2022 staat voor de deur en je zult het zonnige seizoen willen verlengen voordat je. terugkeert naar de realiteit. Voor een modieuze frisse start en een geleidelijke overgang naar het kantoorleven zijn metallic schoenen de must-have van september: een vleugje vakantie voor een stralende, zomerse look.

Goud, zilver, brons... In de modewereld zijn glanzende elementen altijd in goede smaak en gaan ze goed samen met de meest uiteenlopende kleuren, van pastels tot de felste tinten. Met schoenen in metallic tinten is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je outfit in enkele seconden te laten stralen. Hier zie je onze mooiste gouden en zilveren schoenen voor elke gelegenheid.

01 Hoe draag je gouden schoenen?

Dames loafers met hak Stefy Melvin & Hamilton

Gouden sandalen, zilveren hakken, glinsterende enkellaarsjes - oogverblindende schoenen zijn een echte blikvanger. Goud en zijn vele variaties zijn een klassieker in de damesgarderobe en een must-have voor elk feest, van zomeravonden tot bruiloftsfeesten en de feestdagen.

Deze schoenen zijn als een kameleon en kunnen elegant worden gecombineerd met verschillende kleuren. Je kan je gouden en zilveren schoenen combineren met zachte naturellen, opvallende kleuren, subtiele of extravagante patronen. Hier zijn onze tips om deze metallic schoenen stijlvol te combineren.

Gouden sandalen voor een droomzomer

Dames sandalen Alexa 27 Melvin & Hamilton

Deze boho-look is geïnspireerd op Zuid-Frankrijk: Kasseien, zon en krekels! Kies voor gouden sandalen, een lange jurk met een bloemenpatroon, een blouse met ruches, een geborduurde blouse of een jeans met hoge taille! Ook gouden muiltjes, die comfortabel en gemakkelijk te dragen zijn, passen perfect bij dit romantische silhouet.

Gouden loafers voor de office queen

Dames loafers Mandy 4 Melvin & Hamilton

Als je met gouden of zilveren schoenen een elegante en deftige look wilt creëren, zijn leren loafers het ideale model om naar kantoor te dragen. Het chique maar comfortabele silhouet is perfect voor een zelfverzekerde en sterke look. Als je een fan bent van veterschoenen, zijn onze leren derbies en oxfords in metallic tinten ook een echte wildcard die je een glamoureuze uitstraling garanderen!

Zilveren schoenen voor een sprankelende discolook

Dames sandalen Brooke 1 Melvin & Hamilton

Als een echte dancing queen treed je in de voetsporen van ABBA! In zilveren sandalen is het bijzonder gemakkelijk om de klok rond comfortabel te dansen! Op koelere dagen zijn glinsterende metallic enkellaarsjes een must en brengen een vleugje koelte in je leven. Dus haal de discobal tevoorschijn, zet je favoriete playlist aan en trek je nieuwe feestschoenen aan!

Gouden of zilveren sneakers voor een sportief-chique look

Voor alle streetwear fans breekt binnenkort het gouden uur aan: onze geliefde leren sneakers willen ook in de herfst schitteren! Volledig gouden of zilveren schoenen of iriserende nuances: sportief en casual kan ook chique en extravagant zijn! Of je ze nu draagt bij jeans, chino's of jurken - gouden sneakers zijn het perfecte compromis tussen elegantie en comfort en zullen je overal vergezellen.

02 Welke tas kiezen bij gouden schoenen?

Vancouver handtas Melvin & Hamilton

Heb je nu alleen nog een mooie leren handtas nodig die bij al je outfits en je gouden of zilveren schoenen past? Goed nieuws: September is ook het begin van het nieuwe seizoen voor onze tassen! Als je wil dat je paar schoenen het centrale stuk van je outfit zijn, kan een leren tas de finishing touch geven aan je silhouet. Van de grootste tot de kleinste, van een draagtas tot een clutch, onze stijlen zijn oneindig variabel.

Klaar om te schitteren? Bekijk nu onze volledige selectie metallic schoenen!

#youaremnh