De beste accessoires om te geven (aan jezelf) voor Kerst

Cadeau ideeën voor Kerst - Melvin & Hamilton

Het aftellen naar de Kerstdagen is begonnen en de adventskalenderbonbons worden schaars.
Over eeen paar weken is het dan echt Kerst en je vraagt je nog steeds af wat je je collega, beste vriendin, ouders en schoonouders moet geven....
Geen paniek, haal diep adem. In deze cadeaugids hebben we elegante accessoires en lederwaren verzameld die perfect zijn als kerstcadeau. De cadeau-ideeën besparen u de moeite om op het laatste moment naar de winkels te gaan en op internet te zoeken.
Kennis, elegantie en modieuze details zijn de thema's van onze suggesties. Ontdek onze cadeaugids!

01 Kleine geschenken voor grote vreugden: leren accessoires om dit jaar te geven

Leren modeaccessoires Melvin & Hamilton

Voor de georganiseerden onder ons ligt er nu het perfecte accessoire onder de kerstboom: een leren beschermhoesje voor de Airpods Pro hoofdtelefoon. Praktisch en gemakkelijk te bevestigen, zodat u uw handen vrij hebt en uw activiteiten kunt voortzetten.

Als je nog geen cadeau-ideeën hebt voor je wederhelft, kies dan voor een chic en eenvoudig cadeau. Altijd nuttig en waarmeee je het jaar goed begint: een leren portemonnee of kaarthouder. Ze zijn flexibel en licht, zodat je wederhelft de papiertjes kan organiseren en kaartjes niet in de achterzak van de spijkerbroek hoeft te stoppen. Alles binnen handbereik en beschermd in een praktische gesloten case!

02 Het beste paar schoenen om aan trendy mensen te geven

Dames enkellaarsjes Selina 5 en Heren derbies Marvin 1 Melvin & Hamilton

Kerst is het ideale moment om cadeaus te geven die lang meegaan en weer doorgegeven kunnen worden. Voor de vrouwen is er een paar die alle modeliefhebbers zal bekoren: een paar enkellaarsjes met ingekerfde zolen. Ze zijn al enkele seizoenen een trendsetter, die een gewone, klassieke outfit onmiddellijk opleukt met hun speelse details en dierenprint. Een top idee om haar te verrassen!

Op zoek naar een cadeau voor een man? Wat zijn profiel ook is, de zoektocht naar de perfecte stadsschoenen die passen bij zijn uiterlijk en levensstijl kan lastig zijn. Maak het jezelf makkelijk door hem een paar leren derbies te geven. Gedragen met een jeans of een pak, zijn bruine derbies een must voor een stijlvolle look.

03 De leren tas, het perfecte cadeau voor Kerst 2022

Handtassen Vancouver Melvin & Hamilton
Rugzakken Calgary en Osaka 2 Melvin & Hamilton

Vakmanschap en tijdloos design: door een leren tas te geven ben je zeker van een blijvend cadeau. Naast het praktische aspect kan de tas het centrale element van een look zijn. Minimalistisch of extravagant, effen of veelkleurig, de modellen zijn oneindig gevarieerd naar individuele smaak.

De leren rugzak is altijd een goed idee als je geen risico wil nemen en plezier wil geven. Met zijn versterkte riemen die makkelijk te verstellen zijn, is hij ideaal om uw computer overal mee naar toe te nemen, van de open space tot het vliegveld. Kies er één die duurzaam en stijlvol is.

Voor vrouwen is dit een geschenk dat populair zal zijn bij degenen die alles wat ze nodig hebben bij zich willen kunnen dragen. De Vancouver is een hybride model dat zowel op kantoor als op reis kan worden gedragen. Deze schoudertas van koeienhuid, een belangrijk accessoire voor vrouwen, kan op de schouder, in de hand of aan de zijkant worden gedragen.

04 Een verzorgingskit voor liefhebbers en kenners van leer

Verzorgingskit voor leer Gregory Melvin & Hamilton

Hoewel de stappen die nodig zijn voor de verzorging van leer een nauwkeurig ritueel kan zijn. Dat goed moet worden uitgevoerd, vooral in de winter. Is het hebben van het juiste gereedschap essentieel. Deze leren schoenverzorgingsset is het perfecte cadeau voor schoenliefhebbers, maar ook voor beginners die graag willen leren.

Wat zit erin? Een schoenlepel, een poetshandschoen, vijf borstels voor alle ledersoorten en alle delen van de schoen, en drie aanpasbare poetsmiddelen. Een uitzonderlijk geschenk voor een bijzondere verzorging, of het volledige onderhoud, van uw leren schoenen.

#youaremnh