Melvin & Hamilton x Fratelli Russo: De exclusieve Capsule Collection

Collab Melvin & Hamilton x Fratelli Russo

Misschien heb je uit comfort afscheid genomen van schoenen met hoge hakken, maar je hebt altijd al op die schoenen willen lopen die je niet alleen een paar centimeter meer geven, maar je ook een zekere dosis van zelfvertrouwen geven. Wat als schoenen met hakken niet langer synoniem zijn met ongemak, instabiliteit of - nog erger - pijnlijke voeten? Nu is het moment om je favoriete sneakers in te ruilen voor een verfijnd model om de glamourkaart te spelen zonder comfort in de kast te zetten. Het is tijd om de schoenen van je dromen aan te trekken en zo met comfort en stabiliteit aan uw voeten, sterk in de wereld te staan.

Pumps Alena 1 en Clutch Franca Melvin & Hamilton x Fratelli Russo

Om deze belofte na te komen en de vergelijking chic-comfort op te lossen, zijn we verheugd een exclusieve samenwerking te onthullen die speelt met de codes van klassieke elegantie. Melvin & Hamilton en Fratelli Russo hebben hun handtekening gezet onder een unieke collectie made in Italy, en om precies te zijn, in Napels. Een kleurrijke limited edition waarin satijnen materialen en glinsterende details de boventoon voeren. Een feestelijk en vrolijk contrapunt, perfect om het nieuwe seizoen in stijl te beginnen.

Wat hebben het Italiaanse merk en het DNA van Melvin & Hamilton gemeen? Een wereld die moderniteit en knowhow combineert. Twee merken met duizend en één creatieve ideeën, geleid door dezelfde zoektocht naar de perfecte schoen, met als rode draad stilistische durf en kwaliteitsmaterialen. Een duo in het teken van glamour, en twee verhalen die hun expertise combineren tot een unieke collectie.

Pumps Alena 3 Melvin & Hamilton x Fratelli Russo
Pumps Alena 2 en Clutch Franca Melvin & Hamilton x Fratelli Russo
Pumps Alena 4 en Clutch Franca Melvin & Hamilton x Fratelli Russo

Deze exclusieve capsule collection bestaat uit stiletto pumps, clutches en handtassen en wordt in beperkte aantallen geproduceerd. Gewaagde kleuren, hoogwaardige materialen en luxueuze afwerkingen: een reeks van tijdloze stukken die knowhow, moderniteit en verfijning combineren.

Met hun spitse neus en delicate look onthullen de pumps op subtiele wijze uw enkels en wreef. Deze schoenen zijn versierd met kostbare details, flamboyante tinten en zorgen voor een elegante tred en een slank silhouet.

Kettingen, kristallen en satijn. De clutches en minihandtassen zijn super glamourous omdat ze zijn ontworpen als echte juwelen. Perfect om alleen het essentiële in mee te nemen.

Pumps Alena 1 en Clutch Franca Melvin & Hamilton x Fratelli Russo
Pumps Lisa 1 en handtas Viola Melvin & Hamilton x Fratelli Russo

Waarom genoegen nemen met een klassiek paar schoenen deze herfst? Om op kantoor van de gebaande paden af te wijken, ga eens voor deze glinsterende schoenen en draag het met een casual broek, een lichtblauwe jeans of een vloeiende zijden outfit. Voor degenen die het een beetje koud hebben, zijn deze pumps net zo chic met een warme panty om uw voeten warm te houden en waarmee je comfortabel kunt flaneren.

Deze buitengewone chique schoenen zullen u zeker zin geven om de hele nacht door te dansen. Deze collectie is perfect voor een feestelijk avondje uit, Kerst, oudejaar of een winterbruiloft. Elegant en praktisch, de sprankelende accessoires zijn ook perfect voor de komende feestdagen. Wacht niet te lang en neem een kijkje in deze nieuwe collectie!

#youaremnh