Herfst/winter collectie: back to work 2022 onder de noemer van elegantie

Overzicht Melvin & Hamilton Herfst/Winter 2022 collectie

Als alleen al het idee van "Back to Work" je stemming laat veranderen en als je september ziet als de maand van somberheid, dan gaan wij je met onze collectie opvrolijken! Om het Back to Work seizoen in stijl te trotseren en een vlotte overgang naar de herfst te maken, hebben we de komende trends gescout en een collectie schoenen samengesteld die veel langer dan één seizoen meegaan. Van dierenprints tot groentinten, van extravagante lijnen tot meer klassieke ontwerpen, onze collectie Herfst/Winter 2022 is van grote waarden die het hele jaar door te dragen zijn. Welke schoenen kies je deze herfst/winter?

Je eerste dag terug op werk zal stijlvol zijn. De garderobe voor het tussenseizoen markeert de comeback van leren laarzen en geklede veterschoenen! Ze vinden hun weg naar de garderobe van zowel mannen als vrouwen. Donkerbruin, bosgroen, bordeauxrood of paars... Onze nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in een reeks elegante kleuren, perfect om het zand en het zoute water geleidelijk te vergeten. Met dikke zolen of ingekeepte plateaus zijn de schoenen van het nieuwe seizoen comfortabel en resistent, ideaal voor lange wandelingen. Om het zomerseizoen in stijl af te sluiten en weer in de vibe te komen, zijn hier de musthave schoenentrends voor het tussenseizoen.

01 Herenschoenen: wat zijn de trends voor herfst-winter 2022?

Zoals leren sandalen in de zomer, zijn enkellaarsjes voor heren ongetwijfeld de schoenen voor de herfst. Of ze nu minimalistisch of origineel zijn, monochroom of veelkleurig, deze basics voor de herengarderobe zijn de musthave schoenen van het najaar. Met een katoenen chino, pakbroek of raw denim zijn ze de perfecte hybride schoen die je overal bij kunt dragen.

Heren Laarzen Trevor 5 Melvin & Hamilton

De tijdloze veterlaars maakt deze maand zijn comeback! Perfect met een blazer in de herfst of een wollen jas in de winter. Er is grote vraag naar dit model, gemoderniseerd door een dikke of ingekeepte zool. Bent u een liefhebber van een eenvoudig outfit en neutrale kleuren? Zoek dan voor een extra touch van elegantie in de chique details en moderne lijnen die onze leren laarzen bieden. Als je graag materialen en kleuren mixt, dan zijn Chelsea Boots voor jou.

Heren Laarzen Felix 1 Melvin & Hamilton

02 Damesschoenen: wat zijn de trends voor herfst-winter 2022?

De vakantie is voorbij en je weet niet welke schoenen je moet dragen naar werk als het weer wat koeler wordt? Voor een casual silhouet zijn onze leren sneakers de ideale schoen voor het tussenseizoen. Voor een moderne look en een geklede aanpak kies je voor gouden loafers met ingekeepte zolen. Dit is beslist het paar schoenen waarmee je dit seizoen een mee statement maakt! Dit model kan zowel gedragen worden bij een gebloemde jurk als bij een straight, chique en casual jeans.

Dames Loafers Jade 6 Melvin & Hamilton

Voor een bohemian look kies je voor leren enkellaarsjes, met of zonder panty. Het nieuwe seizoen is het perfecte moment om deze essentiële herfstschoenen te dragen. Een flinke dosis chic en comfort voor een casual look op kantoor, die perfect past bij een slim jeans of een lange jurk, afhankelijk van de gelegenheid. Een silhouet dat niemand onopgemerkt zal laten!

Dames Enkellaarsje Amelie 4 Melvin & Hamilton

03 De musthave tassen voor Back To Work 2022

Hier is je perfecte bondgenoot om in stijl naar kantoor te gaan! Als je niet al te gek wil doen met je schoenen, wat is er dan beter dan een handtas of een leren accessoire om een look nieuw leven in te blazen dat naar je smaak iets te klassiek is? De meest subtiele manier om een trend eigen te maken zonder overdressed over te komen, is door te kiezen voor een tas. Een echte aanwinst voor je outfit.

Leren Handtas Vancouver Melvin & Hamilton

De natuurlijke tinten en zachte kleuren van de Back To Work tassen, zijn de perfecte twist aan een monochrome look. Het spel van texturen en patronen in de details: handvatten, schouderriem, garneersels... zullen uw look met elegantie opwaarderen. Deze tassen zijn superpraktisch en een echte stijlbooster, en zullen u ook vergezellen bij een weekendje weg uitwaaien aan zee of op het platteland.

#youaremnh