Welke handtassen zijn een must-have voor deze lente / zomer 2024?

Herrentas Tempe Melvin & Hamilton

Modetrends zijn per definitie vluchtig, maar één ding blijft constant: je zoektocht naar de perfecte leren tas die elegant blijft door de seizoenen heen. Stijf of ultrazacht, groot en ruim of gestructureerd in zijn lijnen, minimalistisch of met zakken, je tas is een dagelijks accessoire dat veel zegt over je levensstijl.

Handtas Alani 1 Melvin & Hamilton

Van handgevlochten leer tot een vrolijk kleurenpalet met een tie-dye look: de leren handtassen van dit voorjaar bewegen zich behendig tussen moderne stijl en tijdloze elegantie. Welke modellen zijn de hoogtepunten van het seizoen? Het antwoord in foto's!

01 Tijdloos elegant geweven leer

De techniek van gevlochten leer heeft een speciale plaats in onze lente/zomer tassencollectie 2024. Het vlechten van dit materiaal vereist precisie en vaardigheid van onze vakmannen en -vrouwen. Bij Melvin & Hamilton combineren we deze traditionele expertise met voortdurende innovatie, zowel technisch als esthetisch.

Het Tote Bag formaat

Schoudertas Alaia 1 Melvin & Hamilton

Met zijn grote hengsels en nonchalante bohemian look is deze leren schoudertas perfect voor op kantoor deze zomer. Van het iconische gevlochten patroon tot metallic herinterpretaties van onze nieuwste stijlen, deze praktische en lichtgewicht grote leren tassen zijn essentieel voor elke zomerse look.

Het mini formaat

Mini handtas Alani 1 Melvin & Hamilton

Ondanks de ogenschijnlijke lichtheid staat gevlochten leer bekend om zijn stabiliteit en duurzaamheid, zelfs als het gaat om een mini leren tas! Een zakendiner, een concert, een paar dagen weg... Dit kleine formaat zal de hele zomer je reisgenoot zijn. Hij is even elegant als praktisch en je kunt er al je benodigdheden in kwijt, dag en nacht.

Het Hybrid formaat

Handtas Kimberly 1 Melvin & Hamilton

Over de schouder gedragen of in de hand, het Kimberly-model staat voor ongedwongen elegantie. Poederroze, kek geel... Een kleurrijk model van geweven leer voor een zonnige dag of een tijdloos zwart model voor een avondfeest - dit model is onvergelijkbaar veelzijdig en perfect voor elke gelegenheid.

02 Het tie-dye revival

Deze subtiel gegradueerde kleurtonen zijn een van de dominante trends voor de overgangsperiode. Tie-dye, uit de jaren zeventig maakt een comeback in het voorjaar van 2024. Van zachte pasteltinten tot felle kleuren - hier vind je al onze tassenstijlen met opvallende kleurverlopen.

De Clutches

Clutch Frisco Melvin & Hamilton

Deze oranje tie-dye tas doet denken aan de subtiele nuances van een zonsondergang of een aquarelschilderij en staat voor de lente, milde temperaturen en lange dagen. Onze leren clutches uit de nieuwe collectie voegen met hun levendige kleuren een warme, zomerse touch toe aan al je outfits.

De handtassen

Handtas Vancouver Melvin & Hamilton

Dit is de perfecte handtas voor een trendy outfit: een hybride formaat tussen een boekentas en een grote leren clutch met korte, gemakkelijk vast te pakken handvatten, een grote ritssluiting en een elegante kleur. Hoe integreer je het nieuwe model van Vancouver in je voorjaarsgarderobe? Draag een wit katoenen T-shirt en een jeans met hoge taille. Maak je outfit af met grote oorbellen en een selectie vintage sieraden aan je vingers of polsen.

#youaremnh