Van minitas tot draagtas: een praktische gids voor het perfecte formaat handtas

Handtas Maxy 1 Melvin & Hamilton

De handtas is ongetwijfeld het tijdloze accessoire dat elke outfit de finishing touch geeft. Het is niet alleen een functioneel artikel om al je spullen in mee te nemen, maar vaak ook een kostbaar en sentimenteel stuk dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Van gedurfde volumes tot minimalistische modellen, leren handtassen zijn onvermijdelijk en kunnen eindeloos worden gevarieerd. Van mini's tot de grootste modellen, van schouderbanden tot korte hengsels, ze passen zich aan elke situatie en stijl aan. Het vinden van de ideale handtas kan echter een echte uitdaging zijn, vooral als het gaat om het kiezen van de juiste maat.

In deze post leiden we je door de verschillende maten handtassen die beschikbaar zijn, zodat je de tas kunt kiezen die het beste bij jouw levensstijl past. Clutch, mini tas, draagtas... Kies een praktisch model dat je persoonlijkheid weerspiegelt en je een moderne en elegante look geeft.

01 Clutch of mini tasje: de trendmodellen van het seizoen

Mini handtas Zinnia Melvin & Hamilton

Om je handen vrij te houden, is de mini tas de ideale partner voor grote (en kleinere) gelegenheden: bruiloften, diners, afterworks... Deze moderne en verfijnde handtas is superlicht en gemakkelijk te dragen. Hoewel ze meestal minder omvangrijk zijn dan andere modellen, zijn onze clutches en kleine tassen geoptimaliseerd om je essentials in op te bergen: je mobiele telefoon, je portefeuille of je sleutels.

02 De middelgrote handtas, een echte allrounder

Handtassen Harper 1 en Malia 1 Melvin & Hamilton

De middelgrote handtas is de perfecte keuze voor dagelijks gebruik. Hij is omvangrijker dan clutches, maar toch niet log, maar groot genoeg om al je dagelijkse benodigdheden mee te nemen: Portemonnee, tablet of kleine laptop, waterfles .... Tegelijkertijd is hij compact en gemakkelijk te dragen. Middelgrote tassen zijn het meest veelzijdig en geschikt voor de meeste gelegenheden, of het nu gaat om een avondje uit met vrienden of een dag op kantoor. Voor een klassieke stijl kies je een handtas in zwart of bruin leer. Wil je wat meer lef? Kies een tas in felle kleuren of met prints.

03 De grote leren handtas, een duurzame investering voor je garderobe

Handgevlochten tote bag Kimberly Melvin & Hamilton

Als je een Mary Poppins-type bent, is dit het model voor jou! Grote handtassen zijn een hybride en kunnen voor vele gelegenheden worden gebruikt. Zo ben je op alle eventualiteiten voorbereid: grote tassen of draagtassen zijn de perfecte modellen voor spontane weekendtrips en dagen waarop je al je spullen wilt meenemen. Zorg er wel voor dat je je grote tas niet te vol inpakt, anders wordt hij snel zwaar en onhandelbaar.

04 Chique en praktisch, de leren aktentas is de ideale tas voor naar kantoor

Handtas Vancouver Melvin & Hamilton

Hier is een tas die gemakkelijk te combineren is met al je outfits! De leren tas heeft vele voordelen: het is een alleskunner die zeer nuttig kan zijn op weg naar je werk. De goed doordachte leren tas biedt ook veel opbergruimte, talrijke vakken en compartimenten om uw spullen veilig te stellen en efficiënt te organiseren. Duurzaam en van hoge kwaliteit, leer is uiteindelijk een tijdloos materiaal dat bestand is tegen dagelijkse slijtage. Het raakt nooit uit de mode, maar vergaart integendeel patina met de tijd: De leren tas is dus een elegante en verstandige mode-investering!

#youaremnh