Crossbody bag, mini bag, tote bag... Welke handtas voor deze zomer?

Harper en Malia leren handtassen Melvin & Hamilton

Deze maand stijgen de temperaturen, net als ons verlangen om er even tussenuit te gaan. Met de zomer voor de deur bent u vast op zoek naar de perfecte handtas om mee te nemen naar het strand of het zonnige terras van een café. Bent u een Mary Poppins-fan van "just in case", of eerder een fan van minimalisme zoals Marie Kondo? Wat uw voorkeur ook is, de zoektocht naar de perfecte tas die bij uw look en levensstijl past, lijkt misschien geen makkelijke taak.

De juiste handtas is tijdloos. Eenmaal gevonden, zal de sentimentele waarde van de herinneringen die verbonden zijn met haar unieke geschiedenis, er een kostbaar geschenk van maken dat van generatie op generatie zal worden doorgegeven. De aankoop moet zonder enige druk gebeuren, want het is belangrijk om fouten bij de aankoop te vermijden.

Naast het praktische aspect kan uw tas ook het central piece of het uitgangspunt van uw outfit zijn. Minimalistisch of extravagant, monochroom of veelkleurig, de modellen zijn oneindig gevarieerd naargelang uw smaak. Bij Melvin & Hamilton kiezen we voor materialen van hoge kwaliteit en besteden we bijzondere aandacht aan creatieve details: juwelensluiting, gevlochten handvat, textuurspel en verborgen zakken... Vakmanschap en tijdloos design: u bent zeker van een blijvende keuze.

Om een reisgezel te vinden die alle seizoenen meegaat, en die je laptop, boeken, smartphone, make-up overal naartoe kan nemen... Hier zijn de safe bets om in te investeren deze zomer en al onze stijladviezen om de sprong te wagen.

01 De hybrid handtas

Leren handtas Harper 1 Melvin & Hamilton

Om het traditionele beeld dat vaak wordt geassocieerd met schoudertassen of handtassen te doorbreken, is hier het model dat een van de IT-tassen van de zomer 2022 is geworden.

Een spel van maten die u op uw arm of op uw schouder kunt dragen, afhankelijk van de activiteit en de gelegenheid, een palet van zachte of gedurfdere kleuren die bij uw look passen.... Op kantoor, in een restaurant of op een zomerse bruiloft, deze chique en casual leren handtas zal u het hele jaar door vergezellen.

02 De kleine handtas

Mini leren handtas Zinnia Melvin & Hamilton

Elk jaar, zodra de zomerdagen aanbreken, hangt er een vakantiegevoel in de lucht. Om alleen het hoognodige mee te nemen tijdens dit langverwachte seizoen, kiest u voor een kleine handtas en stopt u er het hoognodige in.

Elegant, licht en makkelijk te dragen, dit model is al verschillende seizoenen in de mode. Met een lange jurk of jeans is het perfect om licht en in stijl te reizen. Over de schouder gedragen, in de hand of als crossbody bag, uw mini tas past zich aan al uw behoeften aan.

03 De grote handtas of tote bag

Leren tote bag Kimberly 1 Melvin & Hamilton

Onmiddellijk instappen! Als u maar één tas zou moeten meenemen op vakantie, dan zou het zeker de draagtas zijn. Deze grote, soepele en zeer praktische tas wordt altijd op prijs gesteld tijdens weekends en korte uitstapjes. In deze tas, ook wel shopperbag genoemd, kunt u boeken meenemen om op het strand te lezen en een heleboel schelpen en andere souvenirs meenemen.

Speelse en geometrische vormen, knalkleuren... Hier is een stijlvolle tas die onmiddellijk een fleurig accent aan uw zomerse look zal geven.

04 De schoudertas

Schoudertas Quebec Melvin & Hamilton

Dit is de perfecte tas voor alle doeleinden. Om mee te nemen naar kantoor of voor last-minute uitstapjes. Als u uw handen vrij wilt houden en uw boodschappen wilt doen, is er niets beter dan een schoudertas.

Bij Melvin & Hamilton maken we er een erezaak van om elegantie en duurzaamheid te combineren: onze tassen, gekenmerkt door de stevigheid van de gekozen materialen, onderscheiden zich ook door hun geraffineerde en verfijnde afwerking. Dankzij hun afneembare riem kunnen ze zowel met de hand als over de schouder worden gedragen.

#youaremnh