Leren handtassen: 6 nieuwe trends voor de herfst

Handtas Vancouver Melvin & Hamilton

Het zomerseizoen loopt alweer ten einde. Met september voor de deur is dit het perfecte moment om je herfstgarderobe te completeren met nieuwe accessoires. Hoe kun je je back-to-work outfit beter afmaken dan met een leren tas? Een kruising tussen een accessoire en een sieraad, zowel praktisch als esthetisch, de handtas maakt een opmerkelijke comeback voor het najaar 2023. In dit artikel presenteren we een zorgvuldig samengestelde selectie van de meest modieuze leren handtassen van dit seizoen.

Handtas Frida 2 Melvin & Hamilton

Van de nieuwe, hippe shopper tot de superpraktische mini tas, minimalistisch of extravagant, onze tassen zijn er in verschillende formaten met ideale verhoudingen voor dagelijks gebruik en om al je spullen in op te bergen. Of je nu een fan bent van kleine formaten of de voorkeur geeft aan het praktische van grotere modellen, de handtassen van dit seizoen zijn zowel trendy als praktisch, zodat je je verschillende looks kunt accentueren terwijl ze je door een drukke dag heen loodsen. Hier zijn de 6 hipste tasstijlen van dit najaar in een vrolijk kleurenpalet om de herfstblues te bestrijden.

01 De leren shopper tas

Shopper Barbara 1 Melvin & Hamilton
Shopper Kimberly 1 Melvin & Hamilton

Bovenaan de lijst in onze handtassengids staat de ruime en tijdloze tas voor het begin van de herfst: de shopper tas. De stijlvolle en stevige leren tas is de tijdloze bondgenoot van de herfst voor wie een ruime en functionele tas nodig heeft. Met zijn grote inhoud biedt hij ruimte voor al je professionele en persoonlijke bezittingen: laptop, tablet, papieren, waterfles ....

02 De klassieke handtas om op je elleboog te dragen

Handtas Christine 1 Melvin & Hamilton
Handtas Christine 1 Melvin & Hamilton

Deze leren handtas is het toppunt van elegantie en verveelt nooit. Met zijn soepele structuur en klassieke rondingen voegt hij een verfijnde touch toe aan elke outfit. Kies hem in neutrale tinten voor een tijdloze look, of kies voor felle, knallende tinten zoals roze of blauw voor een preppy casual twist.

03 De mini-tas

Mini handtas Maya Melvin & Hamilton

Ben je een fan van maxitassen? Hier is het model dat je op andere gedachten zal brengen en je zal verzoenen met miniformaten. Een must-have voor back-to-work, de mini leren tas maakt een comeback. Compact en praktisch, je kunt er het belangrijkste in meenemen terwijl je er een chique twist aan geeft die je look in een handomdraai verbetert. Kies voor tijdloze tinten zoals zwart of beige, of waag je aan een felle kleur zoals geel, de must-have voor winter 2023.

04 De grote clutch

Handtas Poppy 1 Melvin & Hamilton

Dit model houdt het midden tussen een handtas en een clutch en is discreet maar ruim genoeg om alles wat je nodig hebt mee te nemen. Of je hem nu op de schouder of in de hand draagt, de grote leren clutch is een elegante keuze. Met zijn strakke lijnen en verfijnde details is deze clutch perfect voor een feestje of een bruiloft.

05 De statement-tas

Handtas Juna 1 Melvin & Hamilton

Met minimalistische lijnen voor een maximaal effect is deze leren tote bag de perfecte metgezel voor je vakanties of lange weekenden. Kies hem in het zwart voor een tijdloze look of kies voor felle kleuren voor een vleugje fantasie. Veelzijdig en elegant, dit model met meerdere binnenvakken is perfect voor alle gelegenheden, of het nu voor een dag werken, een dagje winkelen of een paar dagen weg is.

06 De kleine schoudertas

Handtas Frida 1 Melvin & Hamilton

Op zoek naar een tas die stijl en functionaliteit combineert? De schoudertas is het antwoord. Met een verstelbare riem en verschillende opbergvakken is het de perfecte belichaming van bohemian chic, gedragen met de hand of over de schouder. Kies een model van gevlochten leer voor een vintage look of een versie van glad leer voor een vleugje zachtheid.

#youaremnh