Bruid, bruidegom of gast, welke platte schoenen draag je op de grote dag?

Platte schoenen voor een bruiloft - Melvin & Hamilton

Platte schoenen maken een grote entree in de trouwtrends van 2024 en bieden een gedurfd alternatief voor de traditionele hoge hakken. Ze combineren stijl en comfort en inspireren de moderne bruid die op zoek is naar een onberispelijke look zonder afbreuk te doen aan haar comfort.

Heren monks Lewis 52 Melvin & Hamilton
Dames ballerina's Alora 1 Melvin & Hamilton

Zijn torenhoge hakken klaar voor een nieuwe gouden eeuw? Niet zo zeker. Comfort staat voorop en het is duidelijk dat deze trend ook geldt voor de trouwwereld. Of je nu kiest voor de minimalistische elegantie van ballerina's, de vrije geest van bohemien muiltjes of de tijdloosheid van kleurrijke loafers, je vindt altijd wel iets dat bij je past! Hier is onze gids voor wie ervan droomt om de hele nacht zonder pijn te dansen.

01 Platte damesschoenen: de twee perfecte modellen voor een bruiloft

Ballerina's: minimalistische elegantie

Dames ballerina's Livia 3 Melvin & Hamilton

Bij zonnig lenteweer zijn leren ballerina's de perfecte optie. Met hun klassieke look en modieuze details combineren ze comfort en verfijning tot in de perfectie. Deze discrete modellen zijn perfect om je outfitcreativiteit de vrije loop te laten. Voeg een vleugje glamour toe aan je look met iriserende of satijnen ballerina's: een winnende combinatie voor een luchtige bruiloft!

Muiltjes: een vrije geest

Dames muiltjes Brooke 25 Melvin & Hamilton
Dames muiltjes Daphne 1 Choukair The Label

Voor een ontspannen bruiloft in de buitenlucht zijn platte muiltjes ideaal. Met ronde of spitse tenen, kies voor modellen versierd met glinsterende details zoals stras of satijn. Door hun casual look en ongeëvenaarde comfort zijn ze ideaal voor een feestelijk dagje uit. Om deze platte schoenen in stijl te dragen, kies je voor een lange jurk met split of een goed gesneden broek.

02 Comfortabele herenschoenen: de twee must-have modellen voor een bruiloft

Gekleurde loafers: een smaakvolle manier om je te onderscheiden van de massa

Heren loafers Clive 1 Melvin & Hamilton

Als het om trends gaat, zijn leren loafers een veilige keuze. Wil je de trouwtempel in stijl doorbreken? Chic en moeiteloos, onze vernieuwde klassiekers zullen je outfit in een handomdraai verbeteren. Versierd met metallic details en originele kleuren geven ze meteen een modieuze twist aan je silhouet en garanderen ze optimaal comfort. Leren loafers zijn perfect voor bruiden en bruidegoms die een stijlstatement willen maken met respect voor de traditionele codes van formele herenkleding.

Leren Oxfords: een klassieker om het hele jaar door te dragen

Heren Oxfords Lewis 59 Melvin & Hamilton

Voor bruiden en bruidegoms of gasten die op zoek zijn naar een verfijnde maar klassieke look, zijn Oxfords een onverslaanbare optie. Hun elegante ontwerp en afwerking voegen een vleugje finesse toe aan elke trouwoutfit. Kies voor monochrome of tweekleurige modellen, perfect om contrast te creëren met de soberheid van een licht of donker pak. Comfortabel en stijlvol, leren Oxfords zijn perfect voor wie traditie en moderniteit wil combineren op de grote dag.

#youaremnh