Patchwork of gevlochten leer - de lente/zomercollectie 2024 in detail

Nieuwe lente/zomer collectie 2024 van Melvin & Hamilton

Het langverwachte seizoen van lange zonnige dagen begint al over een paar maanden... En als het om schoenen gaat, worden de trendkaarten in lente/zomer 2024 opnieuw geschud. Van suède tot gevlochten leer, van felle kleuren tot opnieuw uitgevonden klassieke stijlen, dit seizoen biedt een grote verscheidenheid aan stijlen. Of je nu een stadsmens bent of een liefhebber van frisse lucht - iedereen vindt hier de juiste schoen.

Dames loafers Regine 19 Melvin & Hamilton
Dames muiltjes Scarlett 77 Melvin & Hamilton

Hier vind je al onze tips over hoe je de trends voor lente/zomer 2024 kunt oppikken op de eerste warme dagen en evenwichtige looks kunt samenstellen met de must-have stijlen van het seizoen. We tonen je onze musthaves voor mannen en dames die je zullen vergezellen op je avonturen.

Ontdek de hele collectie, klik hier!

01 De stralende terugkeer van kleurrijke patchworks en materialen

Oxfordschoenen Heren Bobby 3 en Dames Sonia 1 Melvin & Hamilton
Heren derbies Jeff 14 Melvin & Hamilton

Deze lente/zomer spelen we met modecodes die iets te traditioneel zijn: De mix & match van kleuren en materialen wordt een niet te missen keuze voor wie persoonlijkheid wil toevoegen aan zelfs de meest formele kantooroutfits. Derbies, oxfords, loafers... Onze klassieke stijlen worden opnieuw uitgevonden met gedurfde kleuren.
Hier ontmoeten felle kleuren zachtere tinten en leer met textuur glad leer. Draag deze patchworkpatronen met hun veelzijdige nuances bij een monochrome outfit om een silhouet te creëren dat past bij de tijdgeest.

02 Levendige kleuren voor een levendig seizoen

Heren oxfords Lance 41 Melvin & Hamilton
Heren derbies Leonardo 45 Melvin & Hamilton

Gewaagde kleuren vieren ook een comeback in de lente. Ze vieren levendigheid en overtreffen de felle primaire kleuren. De tinten in onze nieuwe collectie combineren comfort en verfijning in een palet van pastels en aardetinten.
Dit kleurenvoorstel voegt meteen een zachte dosis toe aan je zomergarderobe. Van sneakers tot derbies, waag je aan natuurlijke tinten zoals saliegroen, grijsblauw, beige of bruin.

03 Gevlochten leer opnieuw uitgevonden voor een casual-chique stijl

Dames ballerina's Alexa 49 Melvin & Hamilton
Heren derbies Dylan 4 en Dames enkellaarsjes Katrin 8 Melvin & Hamilton

2024 staat voor het verlangen om te breken met klassieke codes en modernere lijnen te omarmen. Stradsschoenen verlaten hun status als basis schoeisel en vinden zichzelf opnieuw uit als chique en casual accessoires. Gevlochten leer is geen uitzondering en wordt dit seizoen op een slanke en moderne manier opnieuw ontworpen.
Dit zorgt voor een veelheid aan looks waarmee je klaar bent voor de zonnige dagen die voor je liggen. Draag ze met lange jurken, linnen pakken of elegante shorts om er stijlvol bij te lopen in een chique zomerlook.

04 De retro charme van suède

Heren loafer Earl 27 Melvin & Hamilton
Dames loafer met hak Meryll 1 Melvin & Hamilton

Het lijkt erop dat suède nog niet zijn laatste woord heeft gesproken. De jaren 70 trend om suède in een boho stijl te dragen maakt dit seizoen een elegante comeback. Op het kruispunt van comfort en elegantie worden suède, nubuck of daim schoenen dit seizoen de pronkstukken van je garderobe.
Dit zachte, lichte en onderhoudsvriendelijke materiaal is perfect voor een stadswandeling of een strandvakantie en is een geweldige aanvulling op elke outfit. Het is een perfect leer voor elke dag en past door zijn veelzijdigheid net zo goed bij jeans als bij een pantalon.

#youaremnh