De essentiële herenschoenen voor op kantoor

Heren monks Lewis 52 Melvin & Hamilton

Vandaag gaan we het hebben over een vraag die velen van ons bezighoudt: welke schoenen draag je naar kantoor voor een professionele look? Zijn formele schoenen altijd de beste optie of kunnen we meer casual schoenen dragen met jeans en een t-shirt? Hoe kies je stijlvolle en praktische schoenen voor lange werkdagen?

Na een lange dag op kantoor ben je misschien van plan om daarna uit te gaan zonder eerst langs huis te gaan. Om jee plannen voor het einde van de dag niet in gevaar te brengen, is het belangrijk om een paar comfortabele schoenen te kiezen. Je zult meerdere uren op je voeten staan en veel lopen, en je wilt niet dat je voeten al pijn doen voordat je bij je feestje bent. Als je comfortabele werkschoenen zoekt, zorg er dan voor dat ze je goed passen, of je nu brede of smalle voeten hebt. Het is belangrijk dat je een schoen koopt waarmee je de dag op je werk comfortabel en zonder pijn kunt doorbrengen.

Qua stijl heb je verschillende opties, van casual tot elegant. Welke schoenen moet je dragen bij je pak of bij je casual chino? Vind al onze stijltips om comfortabele herenschoenen te kiezen en een professionele en stijlvolle look te creëren, zomer of winter! En als je niet zeker weet welk paar je moet kiezen, neem dan een reservepaar mee in je tas, voor het geval je je bedenkt. Trek je favoriete schoenen aan en overwin je drukke dag in stijl en comfort.

01 De geklede schoenen gids voor een vlekkeloze kantoorlook

Heren Oxford Lance 41 Melvin & Hamilton
Heren derbies Ron 2 Melvin & Hamilton

Voor een formele en elegante look op kantoor kies je voor klassieke, geklede schoenen. De twee populairste herenstijlen als het gaat om zakelijke kleding, oxfords en derbies, zijn beide geweldige waarden die zorgen voor een verfijnde look. Met hun "gesloten" uiterlijk en strakke vetersluiting zijn oxfords ideaal voor smalle voeten. Met een meer open vamp zijn derbies perfect voor alle lichaamstypes.

Op zoek naar een meer avant-gardistische en moderne stijl? Kies dan voor monks met gespsluiting. Leren loafers zijn ook een casual maar stijlvolle keuze, terwijl leren enkellaarzen perfect zijn voor een rock-chic look. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat de kleuren van je outfit niet botsen met die van je schoenen.

02 Casual maar toch professioneel: de perfecte schoenen voor een casual office look

Heren sneaker Harvey 88 Melvin & Hamilton
Heren enkellaarzen Dylan 4 Melvin & Hamilton

Het is tijd om wat te ontspannen en casual schoenen te dragen! Voor een casual maar stijlvolle look kies je de trend van het jaar, perfect voor het tussenseizoen: de loafer met sok. Voor een meer gedurfde look brengen hoge of witte sneakers een frisse toets aan je chino of je iets te formele pak.

Leren muiltjes zijn ook een comfortabele optie voor zomerse kantoorkleding. En voor koelere dagen, probeer de tijdloze Chelsea boots of veterlaarzen! Ze zijn comfortabel en geven een coole draai aan elke kantooroutfit. Neem een pauze van stijve schoenen en probeer nu iets dat beter bij je stemming past.

03 Vergeet kantoorschoenen: hier zijn de comfortabele schoenen voor thuiswerken of coworking space

Heren derbies Jeff 14 Melvin & Hamilton

Bij thuiswerken is het (heel) gemakkelijk om je een beetje te laten gaan en de hele dag in je pyjama te blijven. Maar het is belangrijk om een bepaalde routine aan te houden, zelfs als dat betekent dat je de traditionele kantoorschoenen moet inruilen voor iets meer casual. De perfecte thuiswerkschoenen zijn zowel comfortabel als stijlvol, en zorgen ervoor dat je geconcentreerd en comfortabel blijft.

Vergeet de klassieke kantoorschoenen en kies in plaats daarvan voor modellen die comfort en stijl op een stijlvolle manier combineren. Leren sneakers, sandalen en muiltjes zijn geweldig voor thuiswerken: ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en houden je in beweging. Voor een formelere outfit kan je ook kiezen voor bootschoenen of loafers.

 

#youaremnh