Chique en comfortabel, dit zijn de perfecte schoenen om voor thuis te blijven

Comfortabele schoenen voor thuis - Melvin & Hamilton

Het nieuwe seizoen is net begonnen en comfort heeft nog niet zijn laatste woord gezegd. Comfortabele kleding en schoenen zijn de grote winnaar na de coronacrisis. Deze trend is nog sterker geworden door de toename en het normaliseren van thuiswerken. In plaats van de weg op te gaan en op kantoor te vergaderen, hebt je misschien gepland om deze week thuis te werken. Statische houding en ogen gericht op het scherm, dan is het wel ideaal om je goed te voelen in je outfit.

Een paar comfortabele schoenen die perfect bij uw voeten passen, vormen de ruggengraat van uw look en gaan jarenlang mee. En hoewel sneakers misschien de meest gedragen schoen voor comfort zijn, zijn er een groot aantal modellen die perfect zijn om thuis te dragen, zodat u comfortabel kunt zijn zonder afbreuk te doen aan uw stijl.

Dames Loafers Scarlett 22 Melvin & Hamilton

Het doel is eenvoudig en kan in twee woorden worden samengevat: praktisch en elegant. Goed nieuws: thuis kan alles. Als u graag op blote voeten loopt of een paar pantoffels draagt, is dit misschien eindelijk het moment om het risico te nemen en uw meest extravagante paar schoenen te dragen om van de trap te paraderen of in stijl van de slaapkamer naar de keuken te gaan.

Als u niet graag uw origineelste schoenen aantrekt, zijn er gelukkig ook comfortabele, casual modellen die bij elke stijl passen. Hier zijn de perfecte schoenen om in huis te dragen voor stijlvol voetenwerk in een handomdraai en om liefhebbers van comfort tevreden te houden.

01 Loafers van leer

Heren loafers Brad 10 Melvin & Hamilton

Als comfort samengaat met stijl, is dit het perfecte paar schoenen voor je back to work looks! Minimalistische modellen, zachte lijnen en natuurlijke kleuren: de leren loafers zijn de trend voor dit najaar. Een must-have model voor het tussenseizoen. Ze kunnen in alle omstandigheden gedragen worden. Gecombineerd met wijden kleding en vloeiende lijnen. Wijde jeans, een wollen broek of een linnen chino, zijn perfecte partners om in huis te dragen zonder afbreuk te doen aan uw look. Zodra de temperatuur daalt, wikkel jezelf in een dikke gebreide trui die past bij de kleur van je schoenen.

Dames Loafers Adley 3 Melvin & Hamilton

02 Sneakers

Heren Sneakers Harvey 71 Melvin & Hamilton

In hoge of lage uitvoering, leren sneakers bevestigen dat het nieuwe seizoen in het teken staat van comfort. Ze geven ons het gevoel om op wolken te lopen en dragen ze dan ook zonder mate. Zwicht deze herfst voor de sportieve trend en kies voor een straight jeans en een wollentrui. Voor uw videovergaderingen trekt u een blazer aan en u klaar is Kees!

Dames Sneakers Nuri 11 Melvin & Hamilton

03 Ballerina's

Leren ballerina's zijn een perfecte combinatie van elegantie en flexibiliteit. De terugkeer van dit iconische model is zeker een hit! Voor wie van comfort houdt, zijn ballerina's de schoenen bij uitstek om gemakkelijk aan en uit te trekken. Met een lange gebreide jurk en een zwarte zijden broek zijn deze tijdloze schoenen ideaal om een vleugje kleur toe te voegen aan een effen silhouet. Met of zonder panty, varieer je moeiteloos je look naar wens.

04 Muiltjes

Dames Muiltjes Scarlett 2 Melvin & Hamilton

Als je op zoek bent naar comfort, kan je kiezen voor leren muiltjes. Licht en gemakkelijk te dragen. Muiltjes zijn het perfecte schoeisel voor de nazomer. Als een tweede huid, strak en comfortabel, laten ze u toe de zomer in stijl te verlengen. Ze zijn toonaangevend in de homewear trend, zijn het perfecte compromis tussen chic en comfort, gemakkelijk aan te trekken en zorgen voor een comfortabele wandeling.

#youaremnh