Dit zijn de 3 trendy kleuren die je deze winter zult zien

Kaki schoenen voor heren en dames Melvin & Hamilton

Het is bekend dat elk seizoen zijn eigen kleur heeft. Met het aanbreken van de winter keert men terug naar comfortabele materialen en tinten. Hoewel er vele tinten zijn, behoren aubergine, donkergroen en bruin tot de essentiële kleuren van het seizoen. Deze drie natuurlijke en trendy kleuren zullen een plaats vinden in de garderobe van elke avonturier die op zoek is naar het perfecte paar winterschoenen om in stijl door de straten te flaneren.

De artistieke handtekening van Melvin & Hamilton is de creatie van unieke kleuren. Aubergine, donkergroen, bruin... Van zachte winterkleuren tot flamboyante tinten, deze tinten zullen vanaf november een eenheid vormen om het vallende kwik met elegantie te trotseren. Zwicht voor de hegemonie van warme kleuren, draag ze in elementen of als totale look. Een monochrome outfit kan worden gebruikt als neutrale basis om deze originele kleuren te testen en een perfecte harmonie te creëren met de tinten van je outfit.

Zonder verder oponthoud, hier is onze selectie van kleurrijke leren schoenen om de herfst en de nazomer met verve door te komen. Het winterseizoen wordt kleurrijk!

01 De aubergine en zijn vintage allure

.

Handtas Aria en dames loafers Scarlett 22 Melvin & Hamilton
Derbies Dames Amelie 3 Melvin & Hamilton

Een golf van warme kleuren treft je garderobe in november. Voor een casual look of een gekleder silhouet, de kleur aubergine geeft al je outfits een verfijnde touch. Hoe draag je aubergine paars? Je kunt deze kleur gemakkelijk combineren met gedessineerde stoffen of originele texturen. Bovendien kan je deze kleur perfect combineren met een groot aantal andere tinten, zodat je je paar schoenen gemakkelijk bij vele gelegenheden kan dragen: van een bruiloft tot een vergadering op kantoor, met een 7/8 jeans, een lange jurk of zelfs met een midirok.

02 De elegantie van kaki groen

Dames loafers Scarlett 22 Melvin & Hamilton

Levendige kleuren zoals aubergine zijn in, maar ook groentinten maken een comeback. Als je je look minimalistisch wil benaderen, is donkergroen het perfecte alternatief voor zwart: het voegt diepte toe aan elke outfit. Draag kaki om je look op een onverwachte manier te transformeren! Deze kleur past goed bij meer neutrale tinten en belichaamt de essentie van elegantie. Om je look compleet te maken, is kaki een no-brainer wanneer het gedragen wordt als een tweekleurige look, met een witte gebreide jurk of pantalon in combinatie met een witte fijn wollen trui.

Heren derbies Toni 1 Melvin & Hamilton

03 Warme bruintinten

Heren enkellaarzen Dylan 4 Melvin & Hamilton

Verfijnde bruintinten geven elke outfit een chique uitstraling! Door de verscheidenheid aan tinten die rond bruin draaien, kun je spelen met de look door kleuren en texturen te combineren. Van lichtbruine schoenen tot donkerbruine modellen, deze warme en subtiele kleuren zijn gemakkelijk te dragen. Combineer ze met een blauwe jeans of een zwarte chino en een sobere look wordt meteen opgefleurd. En in combinatie met levendige kleuren is bruin zeker een hit!

Dames derbies Betty 16 Melvin & Hamilton

#youaremnh