Herfst 2022: dit zijn de must-have schoenen voor het tussenseizoen

Derbies Heren Toni 1 Melvin & Hamilton

De bomen worden bruin, de bladeren vallen en de lucht wordt frisser... September is niet alleen het begin van de nazomer, maar ook de overgang naar een milder seizoen. Het tussenseizoen is de meest vruchtbare tijd van het jaar wat betreft looks, met oneindig veel mogelijkheden en combinaties, warme kleurschakeringen en rustgevende materialen.

Om er het beste van te maken, vereist deze eindejaarsperiode een aangepast stijlpallet: kleding en schoenen die beschermen tegen slecht weer, wind en dalende temperaturen. Om de kou te trotseren opent zich het veld van mogelijkheden: we halen onze wollen truien, leren jassen, panty's en hoeden tevoorschijn om elegant rond te wandelen. Als je de tijd optimaal wilt benutten, is het tussenseizoen de perfecte tijd voor wie graag origineel is.

In de herfst hebben warme en comfortabele schoenen hun laatste woord nog niet gezegd. Leren derbies, tweekleurige loafers, originele enkellaarsjes... Om met elegantie de weg naar het tussenseizoen te nemen, is hier onze selectie leren schoenen die je niet zult laten staan.

01 Herenschoenen: de must-have modellen voor het tussenseizoen

Derbies Heren Dylan 1 Melvin & Hamilton

Laten we het zomerseizoen vol goede moed verlaten! Als je nog dacht aan een drankje op het terras en genieten van de laatste dagen van de zomer, kan je alvast een voorsprong nemen en jouw herfstgarderobe voorbereiden.

Loafers, Chelsea Boots en leren derbies worden de must-have voor het tussenseizoen. Deze modellen passen zich ook aan, aan de evolutie van je uiterlijk in de loop van het jaar.

Enkellaarzen Heren Martin 5 Melvin & Hamilton

Als je elke ochtend een stijlvol paar schoenen wilt aantrekken zonder er al te veel over na te denken, kies dan voor derbies. Chic en comfortabel, ze kunnen worden gedragen onder een kostuumbroek of een lichte katoenen chino.

Voor zonnige dagen kies je leren loafers. Zoals echte kameleons zijn ze het tijdloze model dat je het hele jaar door kunt dragen.

Halverwege het seizoen is het eindelijk de perfecte tijd om Chelsea Boots te dragen, die dit najaar in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Tijdloze schoenen met elegante details voor een soepele overgang naar koelere dagen.

02 Damesschoenen: de must-have modellen voor het tussenseizoen

Enkellaarsjes Dames Susan 10 Melvin & Hamilton

Of het nu een zachte herfst is of een strenge winter, het einde van het jaar biedt de perfecte speeltuin voor stijl. Hier zijn onze tips om in alle omstandigheden comfortabel te zijn en elegantie voorop te stellen.

Het chique uniform van het herfstseizoen grijpt terug op traditionele schoenen die comfort en chic combineren: leren enkellaarsjes en de onvermijdelijke loafers worden zo de paradepaardjes van het tussenseizoen. Bordeaux, oker, bosgroen... Wat kleuren betreft, zijn herfsttinten leidend voor dit seizoen.

Loafers Dames Scarlett 22 Melvin & Hamilton

De garderobe voor het tussenseizoen biedt een scala aan mogelijkheden. Voor een adembenemende grand-soir look trek je een lange zijden jurk aan met zwarte loafers.

Om de ultieme jaren 70 trend nieuw leven in te blazen, ga je voor bohemien met een fluwelen broek of jeans met hoge taille, een geborduurde blouse en bruine leren laarzen.

Truien van cashmere, top met bretons streepje, fijne of gedraaide breisels... Het tussenseizoen is een eerbetoon aan zachtheid en comfortabele materialen. Voor een meer casual look is de combinatie van een top met bretons streepje, een zwarte rok en gekleurde laarzen je perfecte bondgenoot.

#youaremnh