Aan het begin van de hersft brengen warme kleuren je in een goed humeur

Dames loafers Jade 58 en Heren Pierce 25 Melvin & Hamilton

Nu de bladeren beginnen te vallen en de wind zachtjes waait, is het tijd om de kleuren van herfst-winter 2023 in te duiken. De nazomer is aangebroken en daarmee een nieuwe kans om te spelen met kleuren en materialen. Deze cruciale tijd van het jaar nodigt ons uit om het wat rustiger aan te doen en ons te kleden in omhullende tinten. Flamboyant rood, flessengroen, donkerbruin... Een inspirerend palet dat de terugkeer van de winter voortijdig aankondigt.

Dit seizoen kiezen we voor warme kleuren. Van veelkleurige modellen tot monochrome, delicate schoenen voor herfst-winter 2023, we beloven charme en comfort. De nieuwe collectie biedt een eclectisch scala aan manieren om je stijl uit te drukken, of je nu kiest voor levendige tinten of zachte tinten.

Heren boots Trevor 28 Melvin & Hamilton
Vancouver handtas Melvin & Hamilton

Deze herfst 2023 is de perfecte tijd om op te vallen en je stijl te bevestigen met originele tinten, dus ontdek onze levendige nieuwe variaties om al je looks op te fleuren! Hier vind je een blik op de kleurentrends van dit seizoen.

01 Bordeaux rode leren schoenen

Dames enkellaarzen Charlize 2 Melvin & Hamilton
Leren rugzak Osaka 3 Melvin & Hamilton

Na onmisbaar te zijn geweest tijdens het zomerseizoen, maakt rood een comeback. Deze tijdloze kleur is extreem veelzijdig, wordt beschouwd als het toppunt van verfijning en brengt in een handomdraai een vleugje glamour en warmte in de herfstgarderobe. Dit jaar maakt rood een comeback met subtiele zwarttinten en donkere verlopen die diepte toevoegen aan deze essentiële kleur. Kies voor rode schoenen of een rode leren tas om deze scharlakenrode tint in je outfits te verwerken.

02 Flessengroene leren schoenen

Heren derbies Pierce 2 Melvin & Hamilton
Dames loafers Gianna 3 en Heren monks Lance 1 Melvin & Hamilton

Donkergroen maakt al zijn beloften voor een elegant seizoen waar. Of het nu gaat om sneakers, derbies of loafers, groene schoenen passen bij allerlei kleuren en geven elke outfit een moderne touch. Flesgroen blijft de favoriete kleur voor de herfst van 2023. Het voegt een vleugje zachtheid toe aan je winterse looks en combineert elegant met winterse stoffen zoals kasjmier, wol of mohair. Waar wacht je nog op om toe te geven aan de roep van groen?

03 Bruine leren schoenen

Dames leren loafers Jade 58 Melvin & Hamilton
Heren monks Pierce 25 Melvin & Hamilton

Bruin heeft zijn laatste woord nog niet gezegd. Deze tint doet denken aan het einde van de zomer en herfstachtige landschappen. Het is perfect om een donkere outfit op te fleuren en warmte te brengen op de meest grijze dagen. Terwijl donkerbruin synoniem is aan elegantie, brengen lichtbruin en camel een heldere touch in het koude seizoen. Loafers of enkellaarsjes, suède of glad leer, bruin is een warme, tijdloze keuze.

04 Tweekleurige of veelkleurige schoenen

Dames Oxfords Selina 24 Melvin & Hamilton
Heren boots Pierce 21 Melvin & Hamilton

Ten slotte blijven tweekleurige of veelkleurige schoenen een tijdloze optie, voor elke dag of voor meer speciale gelegenheden. Bruin, oranje, grijs... een reeks delicate monochrome tinten, bijgewerkt voor het seizoen. Een juxtapositie van tijdloze tinten die gemakkelijk te combineren zijn met je kantooroutfits of meer feestelijke looks.

#youaremnh