100% leer of leer met rubber, ken je onze verschillende zolen?

Dames monk met leren zool Selina 87 Melvin & Hamilton

Nu de zomer ten einde loopt, kijken sommige mensen uit naar de komst van nieuwe herfsttrends. Voor dit koelere seizoen zet onze collectie de toon voor een elegant back-to-school seizoen in 2023. Ongeacht het model onderscheiden de sterschoenen van dit najaar zich door een heel specifiek detail: hun zolen. Leren zolen zijn ontworpen om elegant bij de vorm van je voeten te passen en zijn de perfecte mix van design en functionaliteit. Ze weerspiegelen een resoluut moderne visie op schoeisel, met de nadruk op comfort zonder afbreuk te doen aan stijl.

Heren loafers Clive 1 Melvin & Hamilton

Het verzorgen van je zolen, ongeacht hun samenstelling, is een essentieel onderdeel van het behoud van hun kwaliteit, omdat ze het deel van je schoenen zijn dat het meest vatbaar is voor schade. Ze hebben dan ook thuis speciale zorg en regelmatig onderhoud nodig. Om je zolen langdurig te beschermen en hun grip te verbeteren, kan een schoenmaker ook anti slip zolen aanbrengen.

Aan het begin van het nieuwe seizoen duiken we in de verfijnde wereld van schoenzolen. Gekleurd, dun, met plateaus... Een echt fashion statement, je zolen zijn veel meer dan alleen ondersteuning. Van de tijdloze allure van 100% leren zolen tot de moderne combinatie van leer en rubber, er is een grote verscheidenheid aan modellen voor comfortabel lopen.

01 De tijdloze elegantie van 100% leren zolen

Heren loafers Leonardo 37 Melvin & Hamilton

De schoenzolen van 100% leer roepen direct elegantie en finesse op. De natuurlijke look en subtiele patina van leer geven elke outfit een verfijnde touch. Of het nu gaat om derbies, loafers of enkellaarsjes, onze leren zolen, die vaak kleurrijk zijn, overstijgen trends en voegen een tijdloze dimensie toe aan al je outfits.

Verwen je 100% leren zolen zoals je je favoriete sieraden zou verwennen. Houd ze schoon door ze regelmatig te borstelen om stof te verwijderen. Bescherm ze in de winter of bij nat weer tegen overmatig vocht om ze soepel te houden en hun natuurlijke kleur te behouden. Vermijd waar mogelijk regen en laat ze aan de lucht drogen als ze nat worden.

Heren:

Dames:

02 Leren & rubberen zolen, de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid

Dames enkellaarsjes Marlin 4 Melvin & Hamilton

Leer & rubber zolen combineren het beste van twee werelden: de finesse van leer en de duurzaamheid van rubber. Deze ultramoderne combinatie van materialen zorgt voor een gedurfde, gripvaste en uiterst comfortabele balans. Met een jeans van raw denim of een chino kunnen deze all-terrain zolen zowel op kantoor als op vakantie worden gedragen!

Het onderhoud van deze hybride zolen is kinderspel en regelmatig onderhoud verlengt hun levensduur aanzienlijk. Maak ze regelmatig schoon door ze af te nemen met een vochtige doek om vlekken en vuil te verwijderen. Het leren deel kan op dezelfde manier worden onderhouden als de 100% leren zolen.

Heren:

Dames:

#youaremnh