Verslaafd aan sneakers - de 'ugly sneaker' trend werd heruitgevonden door Melvin & Hamilton

by Melvin & Hamilton

De trend van de "ugly sneakers", ook bekend als "dad shoes" of "chunky sneakers" heeft onlangs de mode-industrie overgenomen. Om aan de verwachtingen van onze fans te voldoen, heeft Melvin & Hamilton een hele reeks unieke sneakers ontworpen. Als je nog steeds niet zeker weet of deze trend voor jou is, kijk dan eens hoe anderen hun Flo en Kobe van Melvin & Hamilton rocken!

Straal - metallic trend bij Melvin & Hamilton

by Melvin & Hamilton

Een absolute must-have voor fashionistas, de metallic trend werd overal gespot op de catwalk. Ontdek het vakmanschap van Melvin & Hamilton in onze metallic-look leren schoenen.

Blogger's keuze - onze stijlen gespot op Instagram

by Melvin & Hamilton

Influencers van verschillende landen zijn al overtuigd van de kwaliteit en het unieke ontwerp van Melvin & Hamilton schoenen. In dit artikel zal je de keuze van onze bloggers ontdekken.

Stadsjungle - durf eens wild doen

by Melvin & Hamilton

Exotische bloemen, tropische bladeren, dierenprints zijn overal te bespeuren in magazines en op de catwalk, de hotste trend van dit seizoen. Bij Melvin & Hamilton kan je deze trend terugvinden in veel van onze modellen. Laat de tijger in je naar boven komen!

Melvin & Hamilton - Artist of the month at SUNDAY SOCIAL

by Melvin & Hamilton

Elke laatste zondag van de maand nodigt SUNDAY SOCIAL een gastartiest uit om samen een onvergetelijke rooftop party in Amsterdam op poten te zetten. 26 mei was het de beurt aan Melvin & Hamilton om de genodigden een memorabele avond te bezorgen! Het event werd georganiseerd in de rooftop bar van het W hotel, wat één van de meest adembenemende locaties in Amsterdam is.

HET TROUW SEIZOEN IS BEGONNEN

by Melvin & Hamilton

Liefde en confetti - het feest seizoen is van start gegaan wat betekent dat het tijd is om op jacht te gaan naar die perfecte outfit! Met onze hulp zal je ongetwijfeld de perfecte look vinden voor al jouw zomerfeesten!

Mis de zomer sales niet bij Melvin & Hamilton

by Melvin & Hamilton

De start van de zomer betekent ook het begin van de zomer sales! Een hondertal afgeprijsde modellen wachten op u: kortingen tot wel -60%! Ontdek onze bestsellers van de zomer 2019.

Terug naar boven
  Laden..