X-MAS Ontdek de dagelijkse verassing in onze adventskalender!
X-MAS Ontdek de dagelijkse verassing in onze adventskalender!

Amelie, Jessy & co. - onze populairste dames modellen!

by Melvin & Hamilton
Schoenen familie Melvin & Hamilton

Melvin & Hamilton is een familiemerk met traditie. Sinds het begin van ons bestaan hebben schoenen voor vrouwen een vrouwelijke naam. Het zal je ook niet verbazen dat wij gehele schoenfamilies creëren.

Wanneer muziek en mode samenkomen

by Melvin & Hamilton

Soms hebben we een plotselinge drang om onze gewoonten te breken en iets totaal nieuws te proberen! Is dit jouw state of mind? Blijf lezen en we presenteren je vandaag een selectie van Melvin & Hamilton schoenen in een rock chique versie!

Beestachtige prints voor deze herfst

by Melvin & Hamilton
Dames Chelsea Boots Susan 10 - Melvin & Hamilton

Een van Melvin & Hamilton's specialiteiten is het maken van originele schoenen met een exotische twist. Onze designers, Karim & Olivier, gebruiken veel exotische dieren als inspiratie bron voor de looks van hun leer.

Verslaafd aan sneakers - de 'ugly sneaker' trend werd heruitgevonden door Melvin & Hamilton

by Melvin & Hamilton
Sneakers Melvin & Hamilton

De trend van de "ugly sneakers", ook bekend als "dad shoes" of "chunky sneakers" heeft onlangs de mode-industrie overgenomen. Om aan de verwachtingen van onze fans te voldoen, heeft Melvin & Hamilton een hele reeks unieke sneakers ontworpen. Als je nog steeds niet zeker weet of deze trend voor jou is, kijk dan eens hoe anderen hun Flo en Kobe van Melvin & Hamilton rocken!

Straal - metallic trend bij Melvin & Hamilton

by Melvin & Hamilton
metallic schoenen Melvin & Hamilton

Een absolute must-have voor fashionistas, de metallic trend werd overal gespot op de catwalk. Ontdek het vakmanschap van Melvin & Hamilton in onze metallic-look leren schoenen.

Blogger's keuze - onze stijlen gespot op Instagram

by Melvin & Hamilton
Bloggers wearing Melvin & Hamilton shoes

Influencers van verschillende landen zijn al overtuigd van de kwaliteit en het unieke ontwerp van Melvin & Hamilton schoenen. In dit artikel zal je de keuze van onze bloggers ontdekken.

Terug naar boven
  Laden..