SALES SPECIAL Bespaar nog €10 extra op onze sandalen en muiltjes met SANDALENN10. Enkel geldig tot en met 21 July.
SALES SPECIAL Bespaar nog €10 extra op onze sandalen en muiltjes met SANDALENN10. Enkel geldig tot en met 21 July.

Stadsjungle - durf eens wild doen

by Melvin & Hamilton

Exotische bloemen, tropische bladeren, dierenprints zijn overal te bespeuren in magazines en op de catwalk, de hotste trend van dit seizoen. Bij Melvin & Hamilton kan je deze trend terugvinden in veel van onze modellen. Laat de tijger in je naar boven komen!

Melvin & Hamilton - Artist of the month at SUNDAY SOCIAL

by Melvin & Hamilton

Elke laatste zondag van de maand nodigt SUNDAY SOCIAL een gastartiest uit om samen een onvergetelijke rooftop party in Amsterdam op poten te zetten. 26 mei was het de beurt aan Melvin & Hamilton om de genodigden een memorabele avond te bezorgen! Het event werd georganiseerd in de rooftop bar van het W hotel, wat één van de meest adembenemende locaties in Amsterdam is.

HET TROUW SEIZOEN IS BEGONNEN

by Melvin & Hamilton

Liefde en confetti - het feest seizoen is van start gegaan wat betekent dat het tijd is om op jacht te gaan naar die perfecte outfit! Met onze hulp zal je ongetwijfeld de perfecte look vinden voor al jouw zomerfeesten!

Mis de zomer sales niet bij Melvin & Hamilton

by Melvin & Hamilton

De start van de zomer betekent ook het begin van de zomer sales! Een hondertal afgeprijsde modellen wachten op u: kortingen tot wel -60%! Ontdek onze bestsellers van de zomer 2019.

HET BELANG VAN SCHOENSPANNERS: ONMISBAAR ALS JE OM JE SCHOENEN GEEFT

by Melvin & Hamilton

Heb jij een paar schoenen waar je echt op gesteld bent? Dan zou je voor die schoenen, schoenspanners kunnen gebruiken, als je die nog niet hebt! Vandaag vertellen we je meer over hoe je de juiste schoenverzorging gebruikt en hoe je jouw schoenen zo lang mogelijk mooi kan houden!

Onze tips voor het onderhoud van leren schoenen

by Melvin & Hamilton

Leer is vergelijkbaar met je huid. Als je er geen zorg voor draagt, kan het uitdrogen en barsten. Wij raden je aan om jouw schoenen minstens één keer per maand te onderhouden. Onze tips hieronder zullen je helpen om de levensduur van jouw schoenen te verlengen en vooral om ze net zo mooi te houden als op de eerste dag.

GEVLOCHTEN LEER, HET ONMISBARE ELEMENT VAN DEZE ZOMER

by Melvin & Hamilton

Gevlochten leren schoenen zie je overal terug in de collectie van Melvin & Hamilton, vooral bij de lente-zomermodellen, maar er zijn er ook een paar die we in de herfst- en wintercollectie kunnen terugvinden. Een populaire zomertrend, gevlochten leer is een uitzonderlijk en esthetisch prachtig product. Bij Melvin & Hamilton wisselen we af met allerlei kleuren en combineren we het met andere vormen van leer.

Terug naar boven
  Laden..