SPECIALE AANBIEDING
SPECIALE AANBIEDING

Kleuren van Melvin & Hamilton - Witte schoenen voor glamour

by melvinhamilton-nl
Witte schoenen

Witte schoenen zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van onze schoenenkast geworden, denk maar aan de witte sneaker hype! Niet verwonderlijk - want wit kan worden gedragen en gemixed worden met elke look en zal altijd casual en super elegant zijn! Ontdek de perfecte stijlen met deze veelzijdige trendkleur!

Dansend de lente in - klassieke ballerina's maken hun grootse comeback!

by melvinhamilton-nl
ballerina's melvin & hamilton

Al in de jaren '50 maakten ballerina's deel uit van de garderobe van elke fashionista! Iconische filmsterren als Audrey Hepburn en Brigitte Bardot maakten dit schoentype beroemd en creëerden hun kenmerkende vrouwelijke en speelse looks! Sindsdien zijn ballerina's nooit meer weggegaan en hebben ze zichzelf steeds opnieuw uitgevonden. In de zomer van 2020 wachten de nieuwe ballerina schoenen op je in compleet nieuwe variaties! En ook onze tijdloze bestsellers kregen een nieuwe look! Ontdek de oude en nieuwe favorieten!

Loafers - onze gids

by melvinhamilton-nl
loafer, penny loafer, tassel loafer

Deze zomer behoren loafers tot de basiscollectie voor iedereen. Deze klassieke instappers zorgen zowel voor een hippe als ook en casual look en zijn perfect zodra de dagen weer iets warmer worden. Het is een super veelzijdig model - en daarom een must have, dat je op verschillende wijze kan combineeren.

Vrouwenverhaal - Elisabeth

by melvinhamilton-nl
Melvin & Hamilton Misses Popisses

Bij Melvin & Hamilton hebben we veel vrouwelijke rolmodellen. En daarom geven we sommige van hen graag de mogelijkheid om zich voor te stellen, hun verhalen te vertellen en enkele tips te delen. In dit artikel praten we met Elisabeth alias misses.popisses, die op Instagram en haar gelijknamige blog klassiek elegante looks en interieur-inspiratie deelt.

Kleuren van Melvin & Hamilton - Geef groen een kans!

by melvinhamilton-nl
Smaragdgroene enkellaarsjes Amelie 43 - Melvin & Hamilton

Melvin & Hamilton staat bekend om zijn rijke scala aan kleuren. We houden ervan om kleuren toe te voegen aan onze looks en ons te onderscheiden van de massa. Ter gelegenheid van Saint Patrick's Day presenteren we je enkele van onze groene schoenen zien die vol charme zitten en we laten je zien hoe je ze kan dragen!

GROETJES UIT HONGARIJE: WAT IS EEN BUDAPESTER SCHOEN?

by melvinhamilton-nl
Budapester schoenen Dave 3 Melvin & Hamilton

Heb je je wel eens afgevraagd hoe die mooie, stijlvolle schoenen met de mooie bloem details bij de neus genoemd worden en hoe ze gemaakt zijn? Die handgemaakte modellen heten Budapester schoenen. Deze stijl is een all-time favoriet en zeer populair, vooral als het gaat om vintage- en bedrijfsschoenen. Vandaag de dag leren we u een beetje over schoenkennis. Maak kennis met de Budapester schoen!

Vrouwenverhaal - Maak kennis met Barbara

by melvinhamilton-nl
Barbara aka Mochicas - vrouwen verhaal  Melvin & Hamilton

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag starten we onze serie "vrouwenverhalen" waarin we je graag laten kennismaken met moderne vrouwen met attitude en invloed. We beginnen met Barbara, die onder de naam Mochicas inspirerende outfits en kleine verhalen uit haar leven op Instagram deelt.

Terug naar boven
  Laden..