NOG MEER KORTING!
NOG MEER KORTING!

Laten we de details eens van dichtbij bekijken...

by melvinhamilton-nl
Gekleurde leren zolen  Melvin & Hamilton

Vandaag willen we je een kijkje geven in onze details, veel van onze schoenen hebben ze. Of het nu gaat om gekleurde leren zolen, brogues, broderie, lasercut of een ander detail, we weten dat deze allemaal geliefd zijn bij onze klanten, dus waarom zouden we ze niet eens van dichtbij bekijken?

Het voorproefje op onze ultieme CYBER DAYS aanbiedingen!

by melvinhamilton-nl

Bereid jouw Cyber Days shopping voor, 20%, 30%, 40%, en wel 50% korting!De prijzen in dit artikel zijn de prijzen waarvoor de schoenen worden verkocht op het moment dat je dit leest. De in dit artikel getoonde kortingstarieven zijn alleen van toepassing tijdens de Cyber Days van 2020.

Hoe style je - Enkellaarzen

by melvinhamilton-nl
Dames enkellaarzen Lexi 2 Melvin & Hamilton

De essentiële schoen die je nodig hebt voor de koudere dagen en die past bij elke look en elke stijl!

Kleuren van Melvin & Hamilton - Witte schoenen voor glamour

by melvinhamilton-nl
Witte schoenen

Witte schoenen zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van onze schoenenkast geworden, denk maar aan de witte sneaker hype! Niet verwonderlijk - want wit kan worden gedragen en gemixed worden met elke look en zal altijd casual en super elegant zijn! Ontdek de perfecte stijlen met deze veelzijdige trendkleur!

Dansend de lente in - klassieke ballerina's maken hun grootse comeback!

by melvinhamilton-nl
ballerina's melvin & hamilton

Al in de jaren '50 maakten ballerina's deel uit van de garderobe van elke fashionista! Iconische filmsterren als Audrey Hepburn en Brigitte Bardot maakten dit schoentype beroemd en creëerden hun kenmerkende vrouwelijke en speelse looks! Sindsdien zijn ballerina's nooit meer weggegaan en hebben ze zichzelf steeds opnieuw uitgevonden. In de zomer van 2020 wachten de nieuwe ballerina schoenen op je in compleet nieuwe variaties! En ook onze tijdloze bestsellers kregen een nieuwe look! Ontdek de oude en nieuwe favorieten!

Terug naar boven
  Laden..