GEVLOCHTEN LEER, HET ONMISBARE ELEMENT VAN DEZE ZOMER

by Melvin & Hamilton

Gevlochten leren schoenen zie je overal terug in de collectie van Melvin & Hamilton, vooral bij de lente-zomermodellen, maar er zijn er ook een paar die we in de herfst- en wintercollectie kunnen terugvinden. Een populaire zomertrend, gevlochten leer is een uitzonderlijk en esthetisch prachtig product. Bij Melvin & Hamilton wisselen we af met allerlei kleuren en combineren we het met andere vormen van leer.

MELVIN & HAMILTON WINT SCHUHKURIER AWARD 2018

by Melvin & Hamilton

2018 is in vele opzichten een belangrijk jaar voor ons, wij hebben niet alleen ons 30 jarig bestaan te vieren! Gisteravond was de prijsuitreiking van de schuhkurier awards, een bekend Duits vakblad, en met trots kunnen wij aankondigen dat wij dit jaar de award voor “Best Brand/Manufacturer” in ontvangst hebben mogen nemen! Het evenement vond plaats in een prachtig historisch gebouw in Düsseldorf, waar 400 experts, nieuwkomers, bekende persoonlijkheden en een deel van het Melvin & Hamilton team bijeenkwamen om een gezellige avond door te brengen.

KEN JIJ HET VERSCHIL TUSSEN OXFORD EN DERBY SCHOENEN?

by Melvin & Hamilton

Soms is een goed gecombineerde outfit met een nette uitstraling precies wat je nodig hebt om een drukke week door te komen. Als je outfit perfect is, krijg je automatisch meer zelfvertrouwen, hierbij is de juiste keuze van schoenen enorm belangrijk.

MELVIN & HAMILTON: GESCHIEDENIS EN FILOSOFIE

by Melvin & Hamilton

Al ruim 30 jaar ontwerpt Melvin & Hamilton elk seizoen een nieuwe collectie waarin onze originele identiteit herkenbaar is. Achter het merk Melvin & Hamilton schuilt een familie en een geschiedenis met een doel: het maken van originele en duurzame producten in harmonie met de originele productie tradities, maar ook met het gebruik van nieuwe trends en moderne comfort.

MELVIN & HAMILTON VIERT ZIJN 30 JARIG BESTAAN MET EEN SPECIALE COLLECTIE!

by Melvin & Hamilton

Zoals je inmiddels misschien hebt kunnen lezen viert Melvin & Hamilton dit jaar zijn 30e verjaardag! Naast feestjes en flashbacks hebben wij ook besloten iets speciaals te doen en … hebben we een speciale jubileum collectie gecreërd! Deze collectie staat inmiddels in onze webshop en wij zijn super enthousiast deze unieke meesterwerkjes met je te kunnen delen.

Terug naar boven
  Laden..