NOG MEER KORTINGEN op vele modellen! Nu tot -60% besparen!
NOG MEER KORTINGEN op vele modellen! Nu tot -60% besparen!

Nieuw binnen: toilettassen, rugzakken en meer!

by Melvin & Hamilton
Leren rugzakken Melvin & Hamilton

Wij delen graag onze passie voor leer, daarom maken we naast originele schoenen ook lederen producten zoals sleutelhangers, armbanden, schoenlepels en riemen. Nu vind je exclusief in onze webshop ook leren toilettassen, rugzakken en damesriemen!

Melvin & Hamilton's styleguide voor herenschoenen - Welke schoen voor welke gelegenheid

by Melvin & Hamilton
Melvin & Hamilton's styleguide voor herenschoenen

Het is begrijpelijk dat het niet altijd gemakkelijk is om onderscheid te maken tussen verschillende soorten schoenen. Als het gaat om chique schoenen, is de keuze niet gemakkelijk, het kan je look compleet maken maar ook er niet uitzien! In deze gids vindt je een overzicht van de verschillende soorten schoenen en leer je hoe je het juiste paar chique schoenen kiest.

Amelie, Jessy & co. - onze populairste dames modellen!

by Melvin & Hamilton
Schoenen familie Melvin & Hamilton

Melvin & Hamilton is een familiemerk met traditie. Sinds het begin van ons bestaan hebben schoenen voor vrouwen een vrouwelijke naam. Het zal je ook niet verbazen dat wij gehele schoenfamilies creëren.

Wanneer muziek en mode samenkomen

by Melvin & Hamilton

Soms hebben we een plotselinge drang om onze gewoonten te breken en iets totaal nieuws te proberen! Is dit jouw state of mind? Blijf lezen en we presenteren je vandaag een selectie van Melvin & Hamilton schoenen in een rock chique versie!

Beestachtige prints voor deze herfst

by Melvin & Hamilton
Dames Chelsea Boots Susan 10 - Melvin & Hamilton

Een van Melvin & Hamilton's specialiteiten is het maken van originele schoenen met een exotische twist. Onze designers, Karim & Olivier, gebruiken veel exotische dieren als inspiratie bron voor de looks van hun leer.

Verslaafd aan sneakers - de 'ugly sneaker' trend werd heruitgevonden door Melvin & Hamilton

by Melvin & Hamilton
Sneakers Melvin & Hamilton

De trend van de "ugly sneakers", ook bekend als "dad shoes" of "chunky sneakers" heeft onlangs de mode-industrie overgenomen. Om aan de verwachtingen van onze fans te voldoen, heeft Melvin & Hamilton een hele reeks unieke sneakers ontworpen. Als je nog steeds niet zeker weet of deze trend voor jou is, kijk dan eens hoe anderen hun Flo en Kobe van Melvin & Hamilton rocken!

Terug naar boven
  Laden..