Herfst/winter trend: de must-have laarzen en enkellaarsjes met hak!

Dames Comboylaarzen met hak Cosma 1 Melvin & Hamilton

De koele herfstwind kondigt de onvermijdelijke terugkeer van laarzen en enkellaarsjes met hakken aan. Van Chelsea boots met vierkante hak tot leren western boots, overdeknee laarzen tot rijlaarzen, ontdek hoe deze iconische schoenen seizoenen en trends overstijgen. Deze herfst-winter 2023 is geen uitzondering en laarzen en enkellaarsjes blijven essentiële modellen en onbetwistbare iconen. In suède of glad leer bieden ze de perfecte achtergrond om je stijl grenzeloos uit te drukken.

Of je nu kiest voor enkellaarsjes of laarzen met hak, de elegantie van dit model biedt oneindig veel mogelijkheden om je look te verbeteren. Ze kleden de eenvoudigste outfit in een handomdraai aan. Door hun comfort, tijdloze elegantie en vermogen om zich aan elke trend aan te passen, zijn ze een must-have in je garderobe. Ze zijn perfecte om een hele dag op te lopen en ze houden je enkels de hele winter warm. Volg onze gids om ze in stijl te dragen!

01 Laarzen en enkellaarzen met hak: welk model moet ik kiezen?

Dames laarzen met hak Abigail 2 Melvin & Hamilton

Voor herfst 2023 wordt de winterlaars gedurfd opnieuw uitgevonden. Ze worden versierd met metallic details, dierenprints en flamboyante kleuren. Het mooie van deze comfortabele hakken is hun veelzijdigheid. Ze passen net zo goed bij een casual outfit voor een dag op kantoor als bij een lange jurk voor een formeel avondje uit. Door hun eenvoud kunnen ze met elke outfit gecombineerd worden, terwijl ze meteen een vleugje chic toevoegen en je silhouet verlengen. Hoewel zwarte leren enkellaarsjes een tijdloze referentie blijven, staan knalkleuren, spitse tenen en grove hakken op het menu van de herfst-wintertrends.

02 Laarzen en enkellaarsjes met hak : wat is hot dit seizoen?

Dames laarzen met hak Aurora 1 Choukair The Label

Puntlaarzen

Deze retro laarzen met jaren tachtig uitstraling krijgen een make-over. Voor modeliefhebbers met een gedurfde smaak zijn deze enkellaarsjes met puntige neus en slanke hak de perfecte manier om op te vallen.

Enkellaarzen met blokhak

Enkellaarsjes met blokhakken zijn ideaal voor die drukke dagen waarop je niet wilt inleveren op looks of comfort. Ze laten je de hele dag in stijl rondrennen. 's Avonds geven blokhakken zelfs je meest eenvoudigste outfits een coole, elegante touch.

Dames enkellaarsjes Charlize 2 Melvin & Hamilton

Western boots

Ideaal voor alle moderne cowgirls, leren cowboylaarzen zijn een belangrijke trend voor de winter van 2023. Met blote benen of met een zwarte panty, een splitrok of een gebreide jurk, ze zullen je figuur verfijnen en een dosis sexy aan je outfit toevoegen.

Vind al onze laarzenen en enkellaarsjes met hak hier!

03 Focus op Choukair The Label laarzen en enkellaarsjes

Dames enkellaarsjes Belinda 2 Choukair The Label
Dames enkellaarsjes Lisa 2 Choukair The Label

Of het nu op de zool is of in een totale look, de esthetische handtekening die in samenwerking met Fratelli Russo is gecreëerd, is zeer kleurrijk. Deze duo-collectie put uit de gedeelde inspiratie van de twee huizen, met luxueuze materialen en glamoureuze lijnen die ons rechtstreeks naar de dansvloer brengen. Deze trendy, vrouwelijke enkellaarsjes met hak in gelakte of matte, opvallende kleuren beloven looks die helemaal van deze tijd zijn. Deze laarzen en enkellaarsjes met hak geven al je looks een vleugje vrouwelijkheid en zorgen voor onmiskenbaar comfort.

Vind de hele Choukair The Label collectie hier!

#youaremnh