Bestellingsinformatie
Bestellingsinformatie

Vrouwenverhaal - Elisabeth

by Melvin & Hamilton
Melvin & Hamilton Misses Popisses

Bij Melvin & Hamilton hebben we veel vrouwelijke rolmodellen. En daarom geven we sommige van hen graag de mogelijkheid om zich voor te stellen, hun verhalen te vertellen en enkele tips te delen. In dit artikel praten we met Elisabeth alias misses.popisses, die op Instagram en haar gelijknamige blog klassiek elegante looks en interieur-inspiratie deelt.

Kleuren van Melvin & Hamilton - Geef groen een kans!

by Melvin & Hamilton
Smaragdgroene enkellaarsjes Amelie 43 - Melvin & Hamilton

Melvin & Hamilton staat bekend om zijn rijke scala aan kleuren. We houden ervan om kleuren toe te voegen aan onze looks en ons te onderscheiden van de massa. Ter gelegenheid van Saint Patrick's Day presenteren we je enkele van onze groene schoenen zien die vol charme zitten en we laten je zien hoe je ze kan dragen!

Vrouwenverhaal - Maak kennis met Barbara

by Melvin & Hamilton
Barbara aka Mochicas - vrouwen verhaal  Melvin & Hamilton

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag starten we onze serie "vrouwenverhalen" waarin we je graag laten kennismaken met moderne vrouwen met attitude en invloed. We beginnen met Barbara, die onder de naam Mochicas inspirerende outfits en kleine verhalen uit haar leven op Instagram deelt.

Wearlight rubberen zolen - alsof je op de wolken loopt!

by Melvin & Hamilton
Wearlight rubberen zolen Melvin & Hamilton

Eenmaal gedragen, zal je nooit iets anders meer willen! Onze wearlight rubberen zolen zijn je beste maatjes in iedere situatie! Ontdek hoe onze innovatieve technologie je ervaring met Melvin & Hamilton schoenen verbetert.

6 manieren om je schoenen langer mee te laten gaan

by Melvin & Hamilton
Onderhoudsproducten- Schoenpoets Melvin & Hamilton

Om de duurzaamheid van je leren schoenen te garanderen is het belangrijk om een aantal aspecten in gedachten te houden. In dit artikel vind je informatie die je helpt om zo goed mogelijk je Melvin & Hamilton schoenen te verzorgen zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten!

Nieuw binnen: toilettassen, rugzakken en meer!

by Melvin & Hamilton
Leren rugzakken Melvin & Hamilton

Wij delen graag onze passie voor leer, daarom maken we naast originele schoenen ook lederen producten zoals sleutelhangers, armbanden, schoenlepels en riemen. Nu vind je exclusief in onze webshop ook leren toilettassen, rugzakken en damesriemen!

Melvin & Hamilton's styleguide voor herenschoenen - Welke schoen voor welke gelegenheid

by Melvin & Hamilton
Melvin & Hamilton's styleguide voor herenschoenen

Het is begrijpelijk dat het niet altijd gemakkelijk is om onderscheid te maken tussen verschillende soorten schoenen. Als het gaat om chique schoenen, is de keuze niet gemakkelijk, het kan je look compleet maken maar ook er niet uitzien! In deze gids vindt je een overzicht van de verschillende soorten schoenen en leer je hoe je het juiste paar chique schoenen kiest.

Terug naar boven
  Laden..