Drie goede redenen om deze winter te zwichten voor hiking boots

Heren Enkellaarzen Trevor 34 Melvin & Hamilton

In de familie van leren enkellaarzen presenteren wij hier de hiking boots. In navolging van de meer klassieke laarsmodellen onderscheiden wandelschoenen of hiking boots zich door hun technische details en hun dikke, ingekerfde zolen. Aanvankelijk waren ze favoriet voor natuurwandelingen, maar wandelschoenen hebben sindsdien een lange weg afgelegd. Sinds enkele seizoenen bevestigen ze hun status als trendy en onmisbaar schoeisel: het zijn nu echte referenties op het gebied van stadsschoenen voor heren.

Deze schoenen zitten tussen comfort en functionaliteit. Elegant en all-terrain, zijn ze versierd met iconische klinknagels en solide veters die bijdragen aan de levensduur van deze modellen. Net als de tijdloze Chelsea Boots zijn hiking boots stevige schoenen die je enkels perfect ondersteunen. Ze zorgen voor een ontspannen voetenwerk en zijn ideaal voor lange wandelingen. Een goed paar stijlvolle en duurzame schoenen is waarschijnlijk een van de belangrijkste mode-investeringen die je ooit zult doen.

Als het beklimmen van de Everest niet op je to-do list staat en wandelen niet je favoriete bezigheid is, kan je ook de look van de stadsavonturier proberen. Even trendy als comfortabel en zeker modern, passen deze tijdloze schoenen bij elke stijl. Hier zijn de Melvin & Hamilton hiking boots en al onze stijltips om ze elegant te dragen.

01 Hoe draag je hiking boots bij een pantalon?

Heren Enkellaarzen Matthew 43 Melvin & Hamilton

Hier is een stijl die perfect geschikt is voor de koelere temperaturen van de winter of het warmere weer van de herfst. Of je nu naar kantoor gaat of naar een casual afterwork, de combinatie van een pakbroek en hiking boots zorgt voor een formeel silhouet. Met deze schoenen zijn comfort en elegantie de sleutelwoorden van je look, aan te vullen met een wit t-shirt en een flanellen broek. Voor een casual chic look kies je voor minerale kleuren en natuurlijke materialen voor uw broek: wol, katoen of linnen. Als warme kleuren en vooral bruine tinten de kleuren van het seizoen zijn, vindt je ze ook bij de hiking boots van de herfst.

02 Hoe draag je hiking boots bij een chino?

Heren enkellaarzen Trevor 5 Melvin & Hamilton

Je hoeft je elegante look niet op te geven om te kiezen voor comfort, zoals blijkt uit de combinatie van chino en hiking boots. De chino, met achterzakken, is meestal gemaakt van katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze kunnen worden gedragen bij alle gelegenheden, van de meest formele tot de meest casual. Om de casual look van de chino in evenwicht te brengen, trek je een katoenen overhemd en een goed passende blazer aan. Voor een stoerdere look kies je een denim shirt, een bomber, en je bent klaar! Resoluut modern, zullen deze gedurfde en tijdloze schoenen u seizoen na seizoen vergezellen.

03 Hoe draag je hiking boots bij een spijkerbroek?

Heren enkellaarzen Trevor 34 Melvin & Hamilton

Om uw leven te vergemakkelijken en tijd te besparen voor je garderobe, is het moeilijk om de tijdloze jeans en hun vele variaties te onttronen. Combineer je laarzen en jeans met de trendy winterjas: een bruin model in wol of bont. Trek onder je jas een coltrui aan, ideaal om warm te blijven en je te beschermen tegen de wind. Als je niet het type bent dat dingen half doet en zich in stijl wil onderscheiden, geef je silhouet dan een twist met kleurrijke accessoires: een leren riem, een zijden sjaal of wollen sokken.

#youaremnh