Reliëfs en moderniteit, de geheimen van reliëfleer

Leren dames laarzen met reliëf Sally 60 Melvin & Hamilton

01 Wat is leer met reliëf?

Heren loafers Pierce 9 Melvin & Hamilton

Versierd met reliëfontwerpen gemaakt met behulp van persen of rollers, is reliëfleer het resultaat van een zeer oude methode genaamd embossing, die het leer verfraait en textuur toevoegt. Reliëfleer is bestand tegen de tand des tijds en trends en is soepel en sterk. Originele ontwerpen, dierenprints (krokodil, schildpad, struisvogel, enz.) of geometrische patronen, deze reliëflijnen zijn de perfecte speeltuin voor een eenvoudige en verfijnde esthetiek. Dit kostbare aspect, dat populair is op handtassen en leren schoenen, wordt verkregen door de patronen heet op het materiaal te persen en vereist geen toevoeging van chemische producten.

02 Hoe draag je leren schoenen met reliëf?

Heren oxfords Lance 23 Melvin & Hamilton

Leren schoenen met reliëf zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, van strakke derbies tot elegante monks die helemaal bij de herfsttrend horen en een vleugje persoonlijkheid aan je look geven. Voor een professioneel silhouet combineer je leren loafers met reliëf met een toelopende broek en draag je een overhemd met krijtstrepen. Leren enkellaarzen met reliëf passen perfect bij 7/8 straight jeans, terwijl hoge hakken een vleugje glamour toevoegen aan je lange jurken. Welk model je ook kiest, leren schoenen met reliëf zijn een trefzekere manier om een ​​dosis stijl en moderniteit aan je garderobe toe te voegen.

03 Essentiële back-to-work accessoire voor 2023: de leren tas met reliëf

Handtas Vancouver Melvin & Hamilton

Leren tassen met reliëf zijn echte juweeltjes en de juiste maat kiezen is essentieel voor een perfect uitgebalanceerde look. Voor dagelijks gebruik is een middelgrote leren tas met reliëf ideaal. Hij biedt genoeg ruimte voor je benodigdheden en behoudt tegelijkertijd een compacte, elegante look. Voor een verfijnde twist kies je voor een kleiner formaat, perfect voor bruiloften of feestjes. Wat kleuren betreft, past een neutrale tas in grijs of donkergroen bij veel verschillende outfits, terwijl een tas met een gedurfd patroon of een knalkleur het middelpunt van je outfit wordt. Draag je tas over de schouder voor een casual look of draag hem in de hand voor een formelere look.

04 Hoe verzorg ik reliëfleer?

Dames enkellaarsjes Leonie 5 Melvin & Hamilton

Ga tegen de stroom van voorbijgaande trends in en bewaar je paar Melvin & Hamilton schoenen zo lang mogelijk! Om het reliëfleer het hele jaar door in goede staat te houden, volgen hier onze tips:

1. Maak je schoenen van leer met reliëf schoon: veeg met ronddraaiende bewegingen met een zachte, schone doek het oppervlak van het leer schoon en verwijder stof en vuil. Maak de doek indien nodig een beetje vochtig met schoon water.

2. Voed het leer: leer met reliëf kan na verloop van tijd droog worden en barsten of barsten veroorzaken. Gebruik een lederverzorgingsproduct, zoals een crème of balsem, om het leer te voeden en soepel te houden. Breng het product aan met gelijkmatige, cirkelvormige bewegingen.

Heren sneakers Harvey 9 Melvin & Hamilton

Als je schoenen eenmaal zijn opgedoft, onthoud dan deze drie punten:

1. Vermijd overtollig water: vermijd het overmatig bevochtigen van het reliëfleer, dit kan de reliëfpatronen beschadigen en vlekken op het materiaal veroorzaken.

2. Vermijd hitte: Stel reliëfleer niet bloot aan direct zonlicht of hitte van radiatoren, dit kan het leer uitdrogen of zelfs verkleuren.

3. Berg uw leren schoenen en tassen op: Als u uw leren schoenen of tassen met reliëf niet draagt, bewaar ze dan op een droge plaats, niet in direct zonlicht. Gebruik hoezen of stoffen zakken om ze tegen stof en vocht te beschermen.

#youaremnh