Beestachtige prints voor deze herfst

Beestachtige prints voor deze herfst

Een van Melvin & Hamilton's specialiteiten is het maken van originele schoenen met een exotische twist. Onze designers, Karim & Olivier, gebruiken veel exotische dieren als inspiratie bron voor de looks van hun leer. ALLES VOOR KROKODe chelsea boots Susan 10 zijn een van onze bestsellers sinds een lange tijd, maar ze komen alsnog elk seizoen met meerderen nieuwe looks! Dit model heeft een mooie mix van kroko effect en overlopend donkerder wordend leer. 

SCHILDPAD*Dit model is helaas niet meer beschikbaar, maar in onze webshop vind je soortgelijke modellen

KROKODILLEN ROCKSusan 45 met imitatie krokodillen leer is zeker een van onze statement boots dit seizoen. Gemaakt van hoog kwaliteits leer met drie gespen en metalen studs zijn deze laarzen perfect voor rock outfits. Draag ze onder een jurk of samen met een jeans, doe een leren motor jack aan en je look is perfect! 

LUIPAARD

Indien je niet voor een schoen wilt gaan met volledig motief dan zijn de Sally en Betty modellen een goede optie. De Sally 15 is een elegante schoen met glansleer en zilveren details die perfect samen gaan met het hippe luipaard motief.

Betty, aan de andere kant, is veelzijdig, je kunt ze combineren met een meer casual of meer chique look. Het verfijnde leer zorgt ervoor dat ze er elegant uitzien, maar de luipaard-print doorbreekt het klassieke aspect van derbies.

CROCODILE DANDYDierenprints zijn niet alleen voor dames maar ook voor heren hip dit seizoen. Vind nu de interessante stijlen met exotische patronen, zoals deze derby schoenen Jeff 1 met imitaite krokodillen leer.

HAGEDIS*Dit model is helaas niet meer beschikbaar, maar in onze webshop vind je soortgelijke modellen

KROCO WINGTIP*Dit model is helaas niet meer beschikbaar, maar in onze webshop vind je soortgelijke modellen

Als u meer modellen met exotische motieven wilt ontdekken, vindt je hier meer stijlen voor haar en hier voor hem. 

#youaremnh