Platte schoenen: een comfortabele zomer!

Heren loafers Clive 1, Dames ballerina's Alexa 16 Melvin & Hamilton

Het zomerseizoen is officieel begonnen en het is tijd om je leren laarzen en gevoerde enkellaarsjes op te bergen ten gunste van comfortabeler, praktischer schoeisel: platte, lichtgewicht modellen. Platte schoenen of flats bieden een ongeëvenaard comfort en zijn de ideale keuze om comfortabel te blijven op de warmste dagen.

Elegant en plat, het is zeker mogelijk! Veel vrouwen kiezen nu dagelijks voor platte schoenen en stappen af van hoge hakken. Of het nu gaat om een lange dag op kantoor, een avondje aan het water of een wandeling door de stad, er is een variatie op deze stijl voor elke gelegenheid.

Heren derby Marvin 1 Melvin & Hamilton
Dames muiltjes Wilma 16 Melvin & Hamilton

Platte schoenen, ja, maar welke? Leren sandalen, espadrilles van canvas, ballerina's van zacht leer, suède loafers of muiltjes? Het zijn allemaal elegante, comfortabele keuzes die perfect passen bij je zomerse outfits.

In dit artikel vind je onze selectie van alle platte schoenen of flats die je deze zomer kunt dragen. Lichtgewicht schoenen in verfrissende kleuren voor een comfortabele zomer. Hier vind je alle modellen platte schoenen die deze zomer zeker in de smaak zullen vallen!

01 De nonchalante elegantie van leren sandalen

Dames sandalen Sandra 11 Melvin & Hamilton
Heren sandalen Sam 29 Melvin & Hamilton

Als je op zoek bent naar een paar platte, tijdloze schoenen, dan zijn leren sandalen een goede keuze. Ze passen perfect bij alles van lichte, vloeiende jurken tot 7/8 jeans en leren sandalen bieden optimaal comfort, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor lange zomerwandelingen.

Wat stijl betreft, geven sandalen met riempjes elke outfit een verfijnde touch. Voor een minimalistische look kies je natuurlijke kleuren zoals lichtbruin, camel of bruin. Op zoek naar een sportiever alternatief? Sandalen met een grove zool zijn perfect voor casual outfits.

Heren sandalen:

Dames sandalen:

02 Ballerina's: wanneer elegantie en comfort elkaar ontmoeten

Dames ballerina's Kate 5 Melvin & Hamilton

Leren ballerina's zijn platte schoenen die elegantie en comfort combineren. Door hun fijne lijnen en soepele leer zijn ze ideaal voor verschillende gelegenheden: van een eenvoudige dag op het werk tot de meest speciale gelegenheden zoals een zomerse bruiloft.

Pop of pastel, onze ballerina's zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat je ze gemakkelijk kunt matchen met je verschillende outfits. Kies voor opengewerkte, gevlochten of metallic details om een vleugje elegantie aan je outfit toe te voegen.

03 Loafers: chic en casual

Heren loafers Clive 1 Melvin & Hamilton
Dames loafers Jade 12 Melvin & Hamilton

Leren loafers zijn een stijlvolle optie voor wie op zoek is naar een alternatief voor klassieke platte schoenen. Met hun moderne, verfijnde lijnen passen ze perfect bij je casual of gekledere outfits.

Suède loafers voor de zomer zijn niet alleen elegant, maar ook heel comfortabel dankzij het zachte, flexibele materiaal. Kies voor warme kleuren zoals bruin, oranje of donkergrijs. Combineer ze met een witte katoenen chino-broek en een lichtgewicht linnen overhemd voor een casual zomerlook.

Heren loafers:

Dames loafers:

04 Muiltjes: comfort voorop

Heren muiltjes Robert 34 Melvin & Hamilton
Dames muiltjes Eglantine 1 Melvin & Hamilton

Leren muiltjes zijn al enkele seizoenen een vast onderdeel van de zomermode en blijven ook deze zomer de trends domineren. Als je een fan bent van sportkleding en altijd op zoek bent naar comfort, dan zijn muiltjes echt iets voor jou. Kies kleurrijke modellen voor een casual look, of bruine leren muiltjes voor een meer klassieke look.

Ze zijn veelzijdig, gemakkelijk te dragen en geven elke outfit een frisse touch. In combinatie met een luchtig zomerjurkje of een jeans geven leren muiltjes een moderne twist aan je stijl.

Heren muiltjes:

Dames muiltjes:

05 Espadrilles: een tijdloze zomerklassieker

Espadrilles van canvas zijn een zomerklassieker. Dit seizoen zijn ze weer helemaal terug en omarmen ze de dolce vita trend. Hun gevlochten touwzolen geven ze een chique, bohemienachtige look. Je kunt ze dragen met een lange rok met bloemen of met een denim short.

Of je nu kiest voor een traditioneel paar van canvas of een modernere versie met kanten details, espadrilles zijn zowel comfortabel als stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in een veelheid aan kleuren en patronen, waardoor het gemakkelijk is om een paar te vinden dat bij je persoonlijke stijl past. Espadrilles zijn de essentiële keuze voor de zomer!

#youaremnh