HOE DRAGEN MANNEN... (BONT) KLEURIGE SCHOENEN?

HOE DRAGEN MANNEN... (BONT) KLEURIGE SCHOENEN?Durf het gerust. We weten dat je op zoek bent naar kleurrijke schoenen, we geven je snel wat tips! *Helaas zijn niet alle modellen in dit artikel nog beschikbaar in onze webshop, wij nodigen je uit een kijkje te nemen in onze huidige collectie

Hoe draag je die felrode schoenen? Kan je wel met licht blauwe loafers naar kantoor? Opstap met mijn kleurrijke zwarte, blauwe en bruine veterschoenen, kom ik daar wel overal mee binnen?

Rustig aan. Natuurlijk kan dat! Er zijn relatief weinig accessoires voor mannen en en het zou echt jammer zijn om alleen de klassieke bruine of zwarte schoenen te dragen bij je coole outfit. En dat elke dag.... Dat maakt ons triest!

We maken rode schoenen. Die glanzen. Blauw. Groen. En zelfs fuchia! Het leer is van hoge kwaliteit, met gestikte zool, ze zijn serieus. Maar ze geven een leuke knipoog aan je look!

Draag ze zoals ze zijn, met zelfvertrouwen. Met een klassieke zakelijke uitstraling, bijvoorbeeld. Met een zomerse stijl: een mooie flanellen overhemd & linnen broek? Maak er in ieder gevaal niet teveel van, maar draag ze - ze wachten op je!

Kan jij ze weerstaan?

#youaremnh