Wat zijn de must-have kleuren voor lente/zomer 2024?

De kleuren van het seizoen lente/zomer 2024 van Melvin & Hamilton

De lente staat voor de deur en de kleurentrends laten er geen twijfel over bestaan: net als Peach Fuzz, de Pantone-kleur van het jaar 2024, die uitnodigt tot zachtheid en rust, staan delicate, sappige en organische tinten centraal. Dit seizoen viert de mode ook warme tinten en gedurfde kleurencombinaties die staan voor zomerse en heldere silhouetten. We kijken nu al uit naar de zonnige lentedagen, de hernieuwde energie die ze met zich meebrengen en de eindeloze stijlmogelijkheden.

Dames loafers Regine 6 Melvin & Hamilton

Verschillende tinten bruin, beige en groen, zacht roze en blauw... Lente/zomer 2024 belooft een boeiend kleurenpalet. Durf iets nieuws te proberen en combineer de kleuren gewaagd! Zoom in op alle kleurentrends en niet te missen schoenparen voor heren en dames komend voorjaar.

Klik hier om alle stijlen in onze nieuwe collectie te ontdekken!

01 Rauw en tijdloos: bruin en zijn variaties

Herenschoenen Leonardo Melvin & Hamilton

2024 staat voor durf en nodigt iedereen uit om nieuwe kleurencombinaties te ontdekken en zijn eigen persoonlijkheid te vinden. Van ebbenhout tot mahonie, bruin en zijn natuurlijke variaties zijn de ware bondgenoten voor chique en casual looks. Of het nu gaat om een marineblauw pak of een lange grijze gebreide jurk, bruin kan gemakkelijk worden gecombineerd met alle kleuren in je overgangsgarderobe.

02 Zachte tinten beige

Schoenen met hak Meryll 1 Melvin & Hamilton

In suède of glad leer is zacht en rustgevend beige een veilige keuze om de hoofdkleur van het seizoen te worden. Van heel lichte tinten tot warmere varianten, beige vertegenwoordigt een ontspannen elegantie die comfort en minimalisme belooft. Kies onmiddellijk voor deze kleur, omdat de neutraliteit ervan harmonieert met zowel de primaire kleuren van een chino als het pastelpalet van linnen kleding.

03 De natuurlijke elegantie van saliegroen

Heren oxfords Lance 41 Melvin & Hamilton

Hier is een kleur die de onbetwiste ster van de meest verfijnde garderobes belooft te worden. Saliegroen, teder en verfijnd, viert delicatesse. Deze tint roept een subtiele frisheid op, een frisse lentebries in je garderobe. Een levendige tint die symbool staat voor dynamiek en een ideale keuze is om het modequotiënt van jeans of shorts deze zomer direct te verhogen.

04 De levendige tinten van roze

Zowel vrouwelijk als mannelijk, roze is de must-have kleur van de lente/zomer. Door te spelen met de codes van het genre krijgt roze dit seizoen een geheel nieuwe betekenis, met een explosie van levendige tinten. Van poederroze tot meer uitgesproken tinten, roze is de vaandeldrager voor gedurfde looks. Creëer contrast door het te combineren met een monochrome zwarte of witte outfit, een perfecte combinatie voor een professionele of meer feestelijke look.

05 Pop en cool, variaties op blauw

Heren derbies Bond 7 Melvin & Hamilton

Blauw, of het nu helder, pastel of metallic is, voegt een dosis vitaliteit en optimisme toe aan je zomergarderobe. Van marineblauw tot lichtblauw - deze heldere kleur is helemaal in en staat voor joie de vivre. Of je het nu draagt als een totale jeanslook in het weekend of spaarzaam draagt met een lichtgekleurd overhemd en een goed zittende broek op kantoor, blauw is een uitnodiging om je stijl te uiten via een eindeloos palet aan mogelijkheden.

#youaremnh