Nieuwe collectie: hier zijn de belangrijkste trends voor het herfst 2023

Collectie herfst/winter 2023 Melvin & Hamilton

Een vleugje vrijheid zweeft door de herfstmode: najaar 2023 staat in het teken van gedurfdheid. De gestructureerde lijnen van de modellen in onze nieuwe collectie tekenen de contouren van het zachte seizoen en beloven een moderne look. In tegenstelling tot de klassieke kleuren van formele schoenen bieden onze modellen een palet van warme kleuren, van delicate tot opvallende tinten. Dikke zolen, zachte materialen en discrete veters - onze collectie leren schoenen voor herfst/winter 2023 is ontworpen met comfort in het achterhoofd.

Dames enkellaarsjes Sally 60 en Heren derbies Bond 1 Melvin & Hamilton

Onze derbies, sneakers, Chelsea boots en loafers zijn ontworpen zonder overbodige stylingeffecten en geven de voorkeur aan een nauwkeurig, goed passend ontwerp voor een lichte, zelfverzekerde tred. Minimalistisch of cutting-edge, of je nu een fan bent van pakken, zwarte chino's of blauwe jeans, onze schoenen zullen elke outfit met elegantie aanvullen. Welke modellen zullen dit seizoen jouw aandacht trekken? In dit artikel vind je alle schoenentrends voor herfst/winter 2023, zodat je het nieuw seizoen in stijl kunt beginnen. Klik hier om onze hele nieuwe collectie te ontdekken.

01 Herfst/winter kleurtrends: een bloemlezing van tinten voor back to work 2023

Heren enkellaarzen Clint 7 en derbies Jeff 14 Melvin & Hamilton

De belangrijkste kleuren van dit seizoen zijn zowel gedurfd als subtiel. De kleurentrends voor herfst-winter 2023 zijn onder andere olijfgroen, bruin, houtskoolgrijs, oranje, donkerrood en zwart. Warme tinten in een herfstig kleurenpalet dat perfect past bij een herfst look. Of je nu kiest voor derbies, Oxford schoenen, Chelsea boots of loafers, je vindt altijd de perfecte kleur om je stijl te versterken.

02 Herenschoenen voor herfst-winter 2023

Heren derbies Jeff 14 Melvin & Hamilton

Welke schoenen kies je voor deze herfst om bij die warme kleuren te passen? Kies dit seizoen voor hoge Chelsea boots voor een gedurfde en verfijnde look, of ga voor een model met een dikke trekkerzool voor een meer casual en moderne look. Met een strak design en tijdloze afwerking bieden deze leren laarzen een casual elegantie die past bij elke gelegenheid. Gedragen met jeans of een flanellen broek geeft deze stijl meteen karakter aan je look.

Heren derbies Bond 1 Melvin & Hamilton

Deze tijdloze heren derbies en oxfords zijn het toppunt van elegantie. Slanke leren halfhoge schoenen voor een formele look of modellen met brogues voor een meer casual stijl. Op zoek naar comfort zonder stijl op te offeren? Leren sneakers uit onze herfst/wintercollectie zijn het perfecte alternatief. Hun ontwerp en zachte leer zorgen voor een perfecte pasvorm, de hele dag lang. Of het nu een dag op kantoor is of een spontaan weekendje weg, ze nemen weinig ruimte in beslag in je koffer en kunnen voor elke gelegenheid gedragen worden, of het nu met een paar getailleerde chino's of denim shorts is.

Klik hier om onze nieuwe herfst/winter 2023 heren collectie te bekijken.

03 Damesschoenen voor herfst-winter 2023

Dames enkellaarsjes Sally 60 Melvin & Hamilton

Het is mogelijk om stijl en comfort te combineren en de leren enkellaarsjes uit onze nieuwe collectie gaan die uitdaging aan. In combinatie met een beige trenchcoat en witte broek zijn ze een absolute trendsetter voor de herfst van 2023. Met hun makkelijke instap en slanke silhouet bieden de Chelsea boots met hak ook de perfecte balans tussen stijl en praktisch. Gedragen met een midirok en panty of sigarettenpantalon geven ze een geraffineerde draai aan je herfstgarderobe. Nog een belangrijk detail: de dikke zolen of plateauzolen zijn ook geschikt voor de winter.

Dames derbies Jenny 6 Melvin & Hamilton

Leren derbies zijn het toonbeeld van tijdloosheid onder de lage schoenen. Met hun geperforeerde details, hoogwaardige afwerking en fijne vetersluiting bieden derbies ongeëvenaarde verfijning. In combinatie met een lange gebreide jurk of een broek met hoge taille wordt elke outfit een headturner. Als je dit najaar liever loafers draagt, zijn loafers met een plateauzool of kartelzool de perfecte keuze. Ze bieden totaal comfort en geven je outfit een preppy touch. Blootsvoets gedragen of met sokken, met een minirok of fluwelen broek, beloven loafers een elegante en ontspannen stijl die je gemakkelijk kunt dragen.

Klik hier om onze nieuwe herfst/winter 2023 damescollectie te bekijken.

#youaremnh