Onze verschillende soorten zolen

Onze verschillende soorten zolenIn leer of rubber, ontdek de verschillende schoenzolen aangeboden door Melvin & Hamilton

100% leerTraditioneel worden schoenzolen van leer gemaakt. Leren zolen zijn niet alleen elegant, maar ook praktisch! De leren zool heeft een ademende functie, waardoor lucht binnenkomt en vocht kan ontsnappen. Na verloop van tijd past hij zich perfect aan de vorm van de voet aan, waardoor de schoen steeds comfortabeler wordt en hij heerlijk gaat lopen.

Een van de kenmerken van onze schoenen bij Melvin & Hamilton is onze leren zool van topkwaliteit, beschikbaar in vele kleuren, om een originele toets te geven die is aangepast aan het unieke ontwerp van elke schoen.

Een paar schoenen met een leren zool is tijdloos en elegant. Hij past perfect bij elke outfit, casual of voor speciale gelegenheden!

Leren & rubberen zoolIn de winter is de leren en rubberen zool de perfecte oplossing om je in te rusten tegen de barre weersomstandigheden en tegelijkertijd elegant te blijven in een pak. Het leer behoudt zijn ademende functie om lucht en vocht in en uit te laten, maar het heeft ook een anti-slip functie met het rubberen gedeelte. Perfect om in de winter stijlvol te blijven!

100% rubberDe rubberen zool is al lang aanwezig in de outdoor sector, maar heeft ook zijn plaats gevonden in de klassieke schoenen tijdens ons dagelijks leven. Vooral in de winter biedt de dikke rubberen zool vele voordelen: hij beschermt beter tegen koude en regen, absorbeert schokken, is slipvast en ultra licht voor een optimaal loopcomfort. Ontdek zelf de vele voordelen van een 100% rubberen zool!

De Kobe / Flo in 3 stappenOns nieuwe assortiment sneakers, Kobe voor mannen en Flo voor vrouwen, is niet alleen vernieuwend in zijn ontwerp, maar ook met zijn rubberen zool gemaakt uit 3 verschillende vormen. Het eerste deel, de zool die in contact komt met de grond, is gemaakt van 100% lichtgewicht natuurrubber, bestand tegen de weersomstandigheden. De tweede zool met een hak van hard plastic verhoogt de voet licht voor perfecte ondersteuning en stabiliteit. Het derde deel is gemaakt aan de hand van de traditionele wearlight zool, die in de meeste van onze sneakers te vinden is, en absorbeert schokken voor optimaal loopcomfort.

#youaremnh