Second Walk: onze selectie van lentefavorieten

Selectie Second Walk, het tweedehands platform van Melvin & Hamilton

Als de lente van 2024 synoniem is voor nieuwe trends, dan is vintage daar zeker één van. Het kopen van tweedehands kleding en schoenen of het doorverkopen van kostbare stukken is een deel van ons dagelijks leven geworden, een verantwoorde consumptiegewoonte die elk najaar een hoge vlucht neemt.

Bij Melvin & Hamilton is het onze missie om schoenen te maken die de tand des tijds kunnen doorstaan en die bestand zijn tegen vluchtige modetrends. In overeenstemming met onze toewijding was het daarom logisch om een tweedehands platform aan te bieden om de levensduur van onze collecties te verlengen: Second Walk. Het is een toegewijde aanpak die modellen die al gedragen zijn een ereplaats geeft, aan unieke leren schoenen die ooit werden opgegraven na uren jagen door stapels stoffige schoenen.

Heren monks Pierce 25 Melvin & Hamilton

Het mooie van tweedehands kopen is dat het onvoorspelbaar is. Maar als schatzoeken nooit jouw ding is geweest, goed nieuws: wij gaan voor jou op zoek naar de zeldzame parel. Maak je keuze uit de schatten die worden aangeboden op ons doorverkoopplatform! Onberispelijk onderhouden, er zijn evenveel paren schoenen als stijlen beschikbaar.

Tweedehands schoenen kopen is eindelijk een goed excuus om extravagant te durven zijn. Van flamboyante kleuren tot te hoge hakken, laat je verleiden door de modellen die je doen dromen. Sneakers, Chelsea boots, loafers... Bekijk de schoenen die je dit voorjaar niet wilt missen!

01 Onze selectie tweedehands herenschoenen

Loafers voor heren:

Heren loafers Earl 24 Melvin & Hamilton

In glad leer of suède kunnen leren loafers het hele jaar door gedragen worden. En terwijl het kleurenpalet van lente/zomer 2024 wordt gedomineerd door lichte en frisse kleuren, biedt de catalogus van Second Walk een verscheidenheid aan tinten die de seizoenen doorstaan. Halverwege het seizoen zijn je loafers ideaal bij een pantalon of een fluwelen chino en zodra het zomerweer wordt passen ze goed bij katoenen shorts. Voor een onverwacht weekendje weg zijn leren loafers ook perfect. Ze zijn veelzijdig inzetbaar: je kunt ze bij al je vakantieoutfits dragen en ze nemen weinig ruimte in in je tas.

Heren loafers Earl 27 beige in maat 42

Heren loafers Clive 1 bruin in maat 44

Heren loafers Clive 20 oranje in maat 44

Heren sneakers:

Heren sneakers Harvey 104 Melvin & Hamilton

Kies trendy en comfortabel voor een paar leren sneakers die je op maandagochtend aantrekt om de week in stijl te beginnen. Kleurrijke sneakers zijn een slimme keuze voor casual wear: combineer ze met een grijze jeans en een pastelkleurige sweat trui. Voor een meer verfijnde look ga je voor onberispelijke modellen in combinatie met een fluwelen pak en doe je een coltrui onder je jasje als de temperaturen afkoelen. Deze subtiele combinatie geeft je look een modern tintje en benadrukt de elegantie van je leren sneakers.

Heren sneakers Harvey 15 bruin in maat 44

Heren sneakers Harvey 51 blauw en wit in maat 45

Heren sneakers Harvey 88 bruin in maat 44

Heren Oxfords:

Heren Oxfords Aston 1 Melvin & Hamilton

Voor meer formele kantoorkleding kies je leren Oxfords. De perfecte combinatie van comfort en stijl, Oxfords zijn het toppunt van elegantie en kunnen het hele jaar door gedragen worden. Door hun ogenschijnlijke eenvoud zijn ze gemakkelijk te combineren met alles van marineblauwe chino's tot elegante bandplooi broeken. Voor een verfijnde, professionele look combineer je ze met een onberispelijk gestreept pak. Met deze schoenen maak je indruk en ben je de hele dag verzekerd van optimaal comfort.

Heren Oxfords Toni 46 bruin in maat 43

Heren Oxfords Marvin 10 grijs in maat 39

Heren Oxfords Leonardo 21 multicolor in maat 44

02 Onze selectie tweedehands schoenen voor dames

Ballerina's voor dames:

Dames ballerina's Kate 5 Melvin & Hamilton

Voor de lente van 2024 maken leren ballerina's een comeback. Ze combineren moeiteloos comfort en lichtheid met chic. In gevlochten leer geven ze een bohemienachtige twist aan je outfit. In glad of lakleer, voor een moderne ballerina look. Deze iconische schoenen passen elegant bij elke outfit: draag ze met een lange zijden jurk voor een avondje uit en een short met hoge taille of een spijkerrokje voor overdag.

Dames ballerina's Alexa 44 mauve in maat 37

Dames ballerina's zwart in maat 39

Dames ballerina's Alexa 46 bruin in maat 37

Dames loafers:

Dames loafers Adley 3 Melvin & Hamilton

Second Walk biedt een breed scala aan leren dames loafers voor elke stijl. Als comfort je eerste prioriteit is, kies dan voor zwarte of donkerbruine loafers gedragen met crèmekleurige sokken, een witte broek en een oversized blazer - een verfijnde balans tussen mode en elegantie. Voor een tijdloze look trek je camelkleurige loafers aan, een faded jeans en een smetteloos linnen overhemd om je laatste zomer look te laten zien. Als je geen uren wilt spenderen aan het kiezen van het perfecte paar schoenen voor een avondje uit, kies dan voor kleurrijke leren loafers. Deze tijdloze schoenen zijn het ideale alternatief voor een moeiteloos chique look.

Dames loafers Gianna 3 groen in maat 40

Dames loafers Paula 1 bruin in maat 36

Dames loafers Scarlett 48 zwart in maat 40

Dames Chelsea Boots:

Dames Chelsea boots Selina 29 Melvin & Hamilton

Chelsea Boots zijn de belichaming van er trendy uit zien. Zodra het herfstweer is aangebroken, zal je met plezier deze leren enkellaarsjes aantrekken en in stijl de straat op gaan. Deze tijdloze modellen zijn chiquer dan ooit en perfect voor verschillende outfits: gecombineerd met een vloeiende rok of gedragen met een lange, nauwsluitende jurk zijn leren Chelsea Boots een succes. Ze zijn ideaal voor een dagje op kantoor gevolgd door een avondje uit op het terras en garanderen comfort en elegantie tot het vallen van de avond.

Dames Chelsea boots Amelie 5 zwart in maat 38

Dames Chelsea boots Selina 29 zwart in maat 42

Dames Chelsea boots Betty 1 blauw in maat 37

#youaremnh