Hoe draag je Jodhpur boots deze winter?

Jodhpur boots heren Kane 1 en dames Susan 68 - Melvin & Hamilton

Dit seizoen maken Jodhpur laarzen een opmerkelijke comeback. Deze leren enkellaarzen met ronde neus combineren paarse elegantie met een meer eigentijdse stijl en zijn een must-have voor de winter of het tussenseizoen. Investeer in een paar Jodhpur laarzen en je weet zeker dat je kiest voor een model dat je lang zult dragen.

Jodhpur laarzen zijn je beste bondgenoot als het vriest of regent. Als je op zoek bent naar stijl en comfort, laat je dan verleiden door deze chique ruitertrend die perfect bij deze tijd past en ontdek nu hoe je je Jodhpur laarzen in stijl kunt dragen.

01 Ruitersport chic opnieuw uitgevonden: de oorsprong van Jodhpur laarzen

Heren Jodhpur boots Trevor 6 Melvin & Hamilton

Jodhpur laarzen ontlenen hun naam aan de gelijknamige stad in Rajasthan, India, waar ze oorspronkelijk werden ontworpen voor ruiters. Hun onderscheidende kenmerk? Een dun riempje rond de enkel met daarbovenop een metalen gesp.
Vandaag de dag belichamen deze leren schoenen het perfecte huwelijk tussen hun sportieve inspiratie van weleer en een modernere, stedelijke esthetiek.

02 Comfort en duurzaamheid: doordachte lijnen

Dames Jodhpur boots Selina 25 Melvin & Hamilton
Dames Jodhpur boots Susan 68 Melvin & Hamilton

Jodhpur laarzen zien er niet alleen goed uit, ze bieden ook uitzonderlijk comfort, dankzij een ontwerp dat goed om je enkels past en een slijtvaste zool. Ze zijn gemaakt van leer van topkwaliteit en zijn bestand tegen lange werkdagen en feestelijke avonden.

Of ze nu voor mannen of vrouwen zijn, de veelzijdigheid van deze enkellaarzen maakt ze een geweldige keuze voor elke gelegenheid. Voor een dag op kantoor of een weekendje weg naar de stad, Jodhpur enkellaarzen zijn het perfecte accessoire om je look te accentueren terwijl je kilometers maakt.

Onze selectie Jodhpur enkellaarzen voor dames:

Onze selectie Jodhpur enkellaarzen voor heren:

03 Stijl en veelzijdigheid: alledaagse Jodhpur

Heren Jodhpur boots Kane 1 Melvin & Hamilton

Er is maar één stylingregel voor deze leren enkellaarsjes: kies een broek waarvan de zoom tot de enkel reikt. Als je bijvoorbeeld een donkere chino of jeans uit de herengarderobe neemt en er een gestreept overhemd aan toevoegt, krijg je een kleurrijke outfit. Zwarte jodhpurschoenen passen ook goed bij pakbroeken voor formele gelegenheden.

In de damesgarderobe kun je kiezen voor een lange, vloeiende jurk om een boho-look te creëren, met of zonder panty. Zodra de warmere dagen aanbreken, kun je je enkellaarsjes ook combineren met een rok met hoge taille of een korte broek en een luchtige blouse.

#youaremnh